TREĆA SREĆA? /

Perez već kemija novog trenera Kraljeva: Bolan poraz ne oprašta se lako, evo nove 'stare' opcije

Image
Foto: Profimedia

Prema najnovijim informacijama, ako se rezultati ubrzo ne poprave, Perez bi mogao angažirati bivšeg trenera koji je Realu donio čak 11 trofeja, među kojima i tri uzastopne titule Lige prvaka

27.10.2024.
17:00
Profimedia
VOYO logo

Nakon teškog poraza u El Clasicu, Real Madrid bi mogao doživjeti promjene u trenerskom vodstvu. Prema pisanju španjolskih izvora, predsjednik Florentino Perez već ima ideju o mogućem nasljedniku Carla Ancelottija ukoliko sezona ne krene boljim smjerom.

Image
SOL NA RANU /

Španjolci žestoko popljuvali Mbappea: 'Više ne izgleda opasno i uvjerljivo kao prije'

Image
SOL NA RANU /

Španjolci žestoko popljuvali Mbappea: 'Više ne izgleda opasno i uvjerljivo kao prije'

Poraz od Barcelone rezultatom 4-0 ukazao je na ozbiljne slabosti Realove igre, a s pobjedom u Madridu, Katalonci su se rano u sezoni odvojili na šest bodova prednosti na vrhu tablice La Lige. Sve ovo stavilo je dodatni pritisak na iskusnog Talijana dok je Perez navodno sve manje strpljiv u čekanju preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama, ako se rezultati ubrzo ne poprave, Perez bi mogao završiti suradnju s talijanskim strategistom i angažirati Zinedinea Zidanea, bivšeg trenera koji je Realu donio čak 11 trofeja, među kojima i tri uzastopne titule Lige prvaka.

No, Real Madrid možda neće imati lak zadatak u dovođenju Zidanea jer su i Manchester Unitedovi čelnici pokazali interes za njega kao potencijalnog nasljednika Erika ten Haga. Time bi Zidaneova situacija postala složenija, budući da bi Real Madrid imao ozbiljnu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelotti je nakon ovog neugodnog rezultata nastojao zadržati mir i zahvalio je navijačima na podršci riječima: "Želim zahvaliti našim navijačima koji su nas podržavali i gurali kroz svih 90 minuta. Moramo nastaviti raditi, ne smijemo odustati. Prvih 60 minuta smo se borili, ali posljednjih 30 moramo zaboraviti. Još uvijek možemo puno toga ispraviti, sezona je dugačka i pred nama je još mnogo utakmica."

Talijanski stručnjak također je naglasio važnost analize i učenja iz vlastitih pogrešaka, dodavši: "Naučili smo nešto iz prošlog poraza i sada možemo primijeniti isto načelo. Moramo analizirati što se dogodilo, samokritika je ključna, ali ne smijemo odbaciti sve što smo radili dosad. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, i u to sam siguran – treniram već 48 godina i dobro znam kako ocijeniti igru."

Ostaje za vidjeti hoće li Real Madrid zadržati povjerenje u Ancelottija ili će, ako se sezona nastavi ovim tempom, povući potez i vratiti Zidanea na trenersku poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo