PEREZ U NOVU ERU ŽELI SA STARIM LICEM: / 'Ozbiljno razmišlja o njegovu povratku, jako ga cijeni zbog onoga što je napravio'

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Pitanje je do kada će Solari voditi Madriđane i hoće li dobiti stalni angažman.

31.10.2018.
7:30
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez u potrazi je za novom trenerom. Nakon što je uručio otkaz Julenu Lopeteguiju privremeno je na klupu sjeo Santiago Solari, a pitanje je hoći li dobiti stalan angažman.

U međuvremenu, engleski novinar Duncan Castle objavio je tekst u Daily Recordu u kojem tvrdi da tvorac Galacticosa prati situaciju u Manchester Unitedu i nada se da će uspjeti uvjeriti Josea Mourinha da se vrati na Santiago Bernabeu. Perez je, piše, uvjeren da je Madriđaima potreban karizmatičan trener koji može dovesti svlačionicu u red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez ga iznimno cijeni jer je uspio osvojiti naslov u doba Barcelonine najveće moći pod Guardiolom. No, Portugalac javno govori da ne razmišlja o odlasku s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac želi ostanak

"Moja budućnost je ovdje. Imam ugovor i do isteka razmišljat ću samo o Manchester Unitedu. Bit ću sretan ako ostanem duže", poručio je.

Unatoč tomu, Perez navodno osjeća da bi ga mogao nagovoriti da opet surađuju ako dobije otkaz, o čemu se posljednjih tjedana nagađa. United je očajno ušao u sezonu i pitanje je koliko će dugo uprava biti iza njega, pogotovo što su kritike na račun Portugalca sve izraženije. Također, poznato je da klub nije podržao njegove zahtjeve za pojačanjima što je stvorilo dodati animozitet između njega u vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva situacija povećava šanse da se Perezu ostvari želja. Uz njega najveća mu je želja Mauricio Pochettino, ali teško da će ga šef Tottenhama Daniel Levy pustiti da ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo