TEŽAK EUROPSKI PUT / Pellegrini: 'Varamo se ako mislimo da je Dinamo lagan protivnik, neće biti lako'

Image
Foto: Profimedia

'Nema favorita. Varamo se ako mislimo da se susrećemo s lakim protivnikom. Dinamo će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu, na način da će prvo nas htjeti izbaciti'

14.2.2024.
15:27
Profimedia
VOYO logo

Dinamo u četvrtak 15. veljače gostuje kod Betisa u prvoj utakmici šesnaestine finala Konferencijske lige. Trener domaćina Manuel Pellegrini (70) u najavi susreta poručio je kako će sraz protiv hrvatskog prvaka biti izjednačene bez obzira na to što se zagrebački klub nalazi na tek trećem mjestu u HNL-u.

Image
NOKAUT FAZA /

Jarni: 'Betis ima puno bolju momčad od Dinama, ne bi trebao imati problema'

Image
NOKAUT FAZA /

Jarni: 'Betis ima puno bolju momčad od Dinama, ne bi trebao imati problema'

"Ove dvije utakmice bit će izjednačene. Dinamo obično igra u Ligi prvaka, a u svom je prvenstvu navikao pobjeđivati u svim utakmicama pa nam sigurno neće biti lako. No, želja nam je svakako ostvariti dobar rezultat prije uzvrata", izjavio je Pellegrini pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će Dinamo u Konferencijskoj ligi biti nepažljiv zbog situacije u svom prvenstvu. To su dva različita puta, a oba vode dogodine u Europu. Nema favorita. Varamo se ako mislimo da se susrećemo s lakim protivnikom. Dinamo će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu, na način da će prvo nas htjeti izbaciti", poručio je trener Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pellegrini je istaknuo na koji način želi da njegova ekipa igra.

"Mi nastojimo igrati svoj nogomet. Nastojat ćemo održati istu dinamiku kao i protiv Cadiza, a samo se mogu nadati da će igrači individualno imati isti učinak. Moramo ići korak po korak pa do kuda stignemo. Sada ćemo nastojati preskočiti ovu rundu, protiv suparnika koji je velika momčad u hrvatskoj ligi", rekao je Pellegrini pa potvrdio da u četvrtak u momčadi neće imati Cedrica Bakambua, 32-godišnjeg napadača dovedenog iz Galatasaraya koji se neće na vrijeme vratiti iz Afrike gdje je s reprezentacijom DR Konga zauzeo četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovo putovanje je kasnilo tako da sutra neće biti u kadru. Važni su oni koji su dostupni, ne smijemo se žaliti. Imamo momčad da se pokažu oni na koje će doći red da zaigraju", zaključio je Pellegrini.

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo