PAVEL NEDVED OTPUSTIO KOČNICE I UNIŠTIO MAROTTU: / Nakon ovih riječi požalit će što je otišao u Inter

Image
Foto: AFP

Marotta je izdao navijače Juventusa odlaskom u Inter, a naljuti je i Pavela Nedveda

16.12.2018.
11:00
AFP
VOYO logo

Bivši Juventusov generalni direktor i čovjek koji ih je vratio na veliku scenu nakon što su zbog skandala s namještanjem završili u drugoj ligi, Beppe Marotta, u četvrtak je službeno preuzeo istu funkciju u Interu. Postao je čovjek koji će odlučivati, među ostalim, i o transferima.

Marottin dolazak u Inter podigao je pravu buru kritika iz Torina, a najglasniji je bio Juventusov sportski direktor, Pavel Nedved.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je profesionalac, ali izgleda da nikad nije bio Juventino.", rekao je za DAZN legendarni češki igrač za svog donedavnog suradnika i čovjeka koji je doveo Juventus od sedmog mjesta do sedam uzastopnih titula u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi trgovati

Corriere dello Sport tvrdi da Marotta već ima plan za siječanjski prijelazni rok, a kao jedna od meta spominje se Luka Modrić. Veznjak je bio blizu San Sira i proteklog ljeta, no na koncu je ostao u Madridu jer ga klub nije htio pustiti pogotovo zbog činjenice da je ranije već otišao Cristiano Ronaldo. Ističu i i da je Interova meta i Modrićev partner iz veznog reda Toni Kroos.

Od ostalih igrača spominju se imena Sergeja Milinkovića-Savića, Sandra Tonalija i Nicola Barelle. Modrić je poslije dodjele Zlatne lopte rekao kako mu je cilj potpisati novi ugovor s Real Madridom i tamo završiti karijeru pa je teško očekivati da će se Marotti ostvariti želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo