ON VIŠE NE MORA IGRATI / Past ćete u nesvijest kada vidite koliko Cristiano Ronaldo zarađuje po jednoj objavi na Instagramu

Image
Foto: Profimedia

Ronalda na Instagramu prati čak 480 milijuna ljudi, a Messija, koji je na drugom mjestu 360 milijuna

20.9.2022.
14:12
Profimedia
VOYO logo

Nekada je Cristiano Ronaldo bio najbolji igrač svijeta, a danas je, prema istraživanju Gracenotea, koje donosi BBC, najpopularniji i najutjecajniji nogometaš svijeta na društvenim mrežama.

Njihovo istraživanje ukazalo je na porast Ronaldovih pratitelja za čak 48 posto u odnosu na prošlu godinu i da svaka njegova objava na Instagramu vrijedi, pazite sada, čak 3,5 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvicu su formirali na temelju alata za mjerenje utjecaja, koji prati broj pratitelja, porast pratitelja, stopu angažmana korisnika i prosječnu vrijednost brenda po objavi na Instagramu. Ronaldo je na vrhu te ljestvice i ispred je zvjezdane trojice iz PSG-a, Lionela Messija, Neymara i Kyliana Mbappea, te Realovih Viniciusa i Karima Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin klinac doživio uzlet

Ronalda na Instagramu prati čak 480 milijuna ljudi, a Messija, koji je na drugom mjestu 360 milijuna, s tim je i on imao impresivan rast od 38 posto unazad godinu dana i Messijeve objave vrijede 2,6 milijuna dolara. Neymar je treći sa 178 milijuna pratitelja, a Mbappe još nije prešao "stotku" i zapeo je na 72,5 milijuna pratitelja, a obojici objave vrijede oko milijun dolara.

Osim njih petorice, objavljena su imena još petorice najpraćenijih, odnosno formirana je top 10 ljestvica. Nakon Viniciusa i Benzeme nalaze se, možda i iznenađujuće, Paulo Dybala, N'Golo Kante, Paul Pogba i Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je isto tako i tko su nadolazeće zvijezde Instagrama. Barcelonina tinejdžerska senzacija Gabi zabilježio je porast sljedbenika od čak 5165 posto u posljednjih 12 mjeseci. Iza njega su Raphinha i Antony. Gavi ima 6,2 milijuna pratitelja i njegova objava vrijedi 377.305 dolara.

Hrvata na ovom popisu nema, ali mjerili su i popularnost nogometnih saveza. HNS tako na Instagramu ima 529 tisuća pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo