PAO JEDAN OD NAJSPEKTAKULARNIJIH GOLOVA U POVIJESTI EUROPSKE LIGE: / Svijet bruji o majstoriji napadača Rangersa

Image
Foto: Screenshot

Nakon sporne proslave nastao je kaos na travnjaku

23.10.2020.
8:57
Screenshot
VOYO logo

U četvrtak navečer pao je spektakularan pogodak u Europskoj ligi. Naime, u skupina D Rangers je na gostovanju pobijedio Standard s 2-0 golovima Taverniera (19-11m) i Roofea (90+3).

A upravo je Roofe zaslužan za potez večer nakon što je udarcem s centra zatresao mrežu Standarda. Proslava pogotka izazvala je pak buru na travnjaku. Znakovnim jezikom pokazao je slova A i L što u prijevodu znači Anderlecht. To je njegov bivši klub i najveći Standardov rival.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

October 22, 2020, Liege, BELGIUM: Rangers' Kemar Roofe celebrates after scoring during a soccer match between Belgian team Standard de Liege and Scottish club Rangers FC, Thursday 22 October 2020 in Liege, on the first day of the group phase (group D) of the UEFA Europa League competition. BELGA PHOTO BRUNO FAHY,Image: 565075305, License: Rights-managed, Restrictions: * EXCLUSIVE to ZUMA: Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no

Hrvatski nogometaš Duje Čop za Standard je, inače igrao od 72. minute, dok je Borna Barišić kod gostiju igrao do 43. minute kada je zamijenjen zbog ozljede.

Čudesan pogodak pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo