CR7 ŽELI OTIĆI

PANIKA U REALU: Madriđani si dali rok od dva tjedna za rješavanje ‘slučaja Ronaldo’

U potpunosti ogorčen zbog optužbi kojima ga se tereti za utaju 14,7 milijuna eura poreza, zbog čega bi mogao biti optužen i na zatvorsku kaznu u trajanju od 15 mjeseci, napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo navodno je spreman napustiti Španjolsku.

Vijest je koja je poput bombe odjeknula svjetskim medijima. Odluku koju je donio već je i prenio klupskom predsjedniku Florentinu Perezu, piše Real Madridu blizak sportski dnevnik Marca koji tekst prenosi pozivajući se na današnje izdanje A Bole.

BOMBA IZ ŠPANJOLSKE! Cristiano Ronaldo želi napustiti Real i već je o tome obavijestio čelnike kluba

Marca kasnije tijekom dana također ističe kako je situacija u klubu itekako ozbiljna. “Nevjerojatna ljutnja” Ronalda natjerala je čelnike kraljevskog kluba da razmotre situaciju. Čelnici Los Blancosa dali su si rok od dva tjedna za rješavanje ovog problema.

Ronaldo je već opovrgnuo optužbu da je počinio poreznu prevaru, a i sam klub stao je na njegovu stranu priopćenjem u kojem piše da su ‘apsolutno uvjereni u njegovu nedužnost’ i da je ‘od dolaska u Real Madrid u srpnju 2009. iskazivao punu volju za ispunjenje svih poreznih dužnosti.’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr