'Luđak' iz Dinama otkrio istinu svojim Argentincima

Trener Dinama Kruno Jurčić više nema dvojbi i može u potragu za novim vratarom – Pablo Migliore potvrdio je da želi napustiti Hrvatsku!

24.7.2013.
9:56
VOYO logo

Podsjetimo, argentinski vratar u ponedjeljak se 'zakačio' s Jurčićem na treningu na koji je poveo i svog sina. Nakon što je zamoljen da ga odvede, to je napravio i više se nije vratio.

El Loco je tada odlučio da je taj potez definitivan, a ni u Dinamu ga ne misle moliti da se vrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dan mi je sve teže i teže. Iako su mi došli supruga i sinovi, jako mi nedostaje otac koji je lošeg zdravlja i čini mi se da je tako daleko od mene. Znam da bi moglo biti pravnih posljedica zbog ovoga, no odluku sam donio", rekao je Migliore za argentinski TyC Sports.

Migliore je bio kontroverzan i prije nego što je došao u Zagreb. Proveo je nekoliko mjeseci u zatvoru zbog navodnog sudjelovanja u prikrivanju ubojstva, pa se njegov dolazak ovdje tumačio i kao bijeg od daljnjeg procesuiranja u domovini. Istraga oko ubojstva koje je počinio njegov prijatelj još traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili smo da je nakon svega bolje da odemo iz Argentine i bili smo sretni kad smo pronašli klub u kojem ću nastaviti karijeru. Tata mi je rekao da ostanem u Zagrebu, no u mislima nikad nisam napustio Argentinu. Imam troje krasne djece i otac je htio da mislim na njih. No, ja sam osoba koja želi biti sa svojim bližnjima. Ne znam je li ovo dobra odluka, vrijeme će pokazati."

Migliore se nada da će opet dobiti angažman u San Lorenzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su bile četiri najbolje godine moje karijere. Volim ljude u San Lorenzu, a i oni vole mene", zaključio je El Loco.

Nakon što je Argentinac Pablo Migliore zatražio raskid ugovora s Dinamom, priča se o tome kako će njegov nasljednik biti hrvatski reprezentativac Dario Krešić (29) iz moskovskog Lokomotiva. Plavi su ga htjeli dovesti već prošle zime, ali se ispriječila visoka Darijeva plaća, 800.000 eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi vratar Lokomotiva i treći hrvatske reprezentacije navodno bi ugovor s plavima mogao potpisati već u srijedu ili četvrtak. (Vlm)

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo