'Pa zar je Dinamo bolji klub od Milana i Rangersa?!'

'Malmö ima velike šanse za proboj u Ligu prvaka! Šveđani su nas namučili, iskazali su kvalitetu.

16.8.2011.
12:28
VOYO logo

Optimizma ne manjka u Malmöu uoči gostovanja u Zagrebu. Iako je u nedjeljnoj generalnoj provjeri za Dinamo švedski klub na svom travnjaku poražen u prijateljskoj utakmici protiv Milana nakon izvođenja jedanaesteraca (5:4, 2:2), ravnopravna igra s talijanskim prvakom razveselila je domaćina.

Nakon 90 minuta bilo je 2:2, uz naglasak da je Boateng donio Milanu izjednačenje u 89. minuti, a Šveđani su posebno impresionirali jednog od najiskusnijih Milanovih igrača Gennara Gattusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malmö ima velike šanse za proboj u Ligu prvaka! Šveđani su nas namučili, iskazali su kvalitetu. Iako je ovo bila prijateljska utakmica i iako smo mi daleko od forme, morali smo dati sve od sebe kako bismo izbjegli poraz", hvalio je domaćina nakon dvoboja Gattuso.

Iako je ovo bila revijalna utakmica, trener Malmöa Rikard Norling na travnjak je poslao gotovo identičnu momčad koja se sučelila Rangersu u Glasgowu. Nedostajao je tek Mutavdžić, koji je ušao u nastavku utakmice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel Larsson, čovjek koji je svojim pogotkom uništio Glasgow Rangerse, tvrdi da će u Zagrebu igrati 'ružan', ali efikasan nogomet.

"Zatvorit ćemo sredinu terena i tražit ćemo svoju priliku u protunapadima. Znam da takva igra nije lijepa za oko, ali pokazala se korisnom protiv Rangersa. Nadam se da ćemo i u Zagrebu ostvariti dobar rezultat, važno je da u gostima zabijemo gol", rekao je napadač švedskog kluba Daniel Larsson, koji je zabio u Glasgowu za 1:0 pobjedu protiv Rangersa u 3. pretkolu Lige prvaka, dok je njegov suigrač, veznjak Jeffrey Aubynn, smatra da su njihove šanse za plasman u Ligu prvaka veće od Dinamovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, o Modrima ne znam previše. Znam da uzastopno osvaja naslove prvaka Hrvatske i da svake godine igra Europsku ligu. Hrvatska je jaka nogometna država, sigurno su dobri kad su stalno prvaci. Nadamo se kako ćemo preskočiti Dinamo i uhvatiti najjače klupsko natjecanje svijeta. Uostalom, zar je Dinamo bolji od Glasgow Rangersa i Milana?', zapitao se Aubynn u Sportskim novostima uoči utakmice.

Vezani članci:

arti-201108150172006 arti-201108140288006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo