OZLJEDA KOJA JE PODIJELILA ŠPANJOLSKU: / Iniesta i igrač koji ga je poslao na bolovanje svima očitali lekciju

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Repovi subotnje pobjede Barcelonine nogometne momčadi na gostovanju kod Valencije i dalje se vuku. Nije niti čudo nakon svega što se u ogledu na Mestalli događalo.

28.10.2016.
11:41
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Domaća publika ostala je razočarana nakon pobjedničkog pogotka Lionela Messija iz 94. minute, viđeno je gađanje Barceloninih nogometaša predmetima s tribina, a i neprimjerena reakcija argentinskog napadača Barcelone koji je uzvratio psovkama. Viđena je i teška ozljeda Andresa Inieste koji će s travnjaka izbivati oko tri mjeseca, a ta je scena sad dobila, piše Superdeporte, i nastavak koji dokazuje da je španjolski virtuoz bolji čovjek nego što je nogometaš. Isto vrijedi i za Enza Pereza koji ga je startom stavio na nosila.

Image
MESSI KAKVOG JOŠ NISTE VIDJELI: /

'Evo vam sad, kur**** sinovi!'

Image
MESSI KAKVOG JOŠ NISTE VIDJELI: /

'Evo vam sad, kur**** sinovi!'

Ima ih koji bi odbili ruku pomirenja od igrača koji ih je poslao u krevet i na dulju pauzu, ne i Iniesta koji je oprostio Perezu brutalan start. Prvi korak učinio je Valencijin kapetan koji je nakon utakmice kontaktirao Messija, suigrača iz argentinske reprezentacije, kojem se ispričao za napravljeno i upitao kakva je točno Iniestina situacija. Upitao ga je pritom može li mu proslijediti Iniestin broj telefona što je Messi, nakon što se čuo sa momčadskim kolegom i nakon što je dobio dopuštenje, i učinio. Zabrinuti Perez nazvao je Iniestu i uputio mu ispriku zamolivši ga za oprost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispriku je Iniesta odmah prihvatio pa je i poručio Argentincu da je svjestan da ovaj to nije namjerno napravio i da se ne zabrinjava zbog učinjenog jer, nažalost, i takve situacije su sastavni dio nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta je pobrao simpatije javnosti nakon što je dokazao da ne zamjera Perezu na onom što se dogodilo, a Argentinac komplimente za napravljeno. Dobio je i ispriku Barceloninog trenera Luisa Enriquea zbog gestikulacija i vikanja s klupe u trenucima dok se Iniesta na travnjaku previjao od bolova, a koje je upućivao Perezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo