Play ponuda

OZLJEDA DELAČA ZABRINULA SARAJEVO: / 'Ne plašim se reći, ali nije sve za javnost'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

Golman Chelsea na posudbi u Sarajevu Matej Delač, ozlijedio se u prijateljskom susretu protiv Novog Pazara koji je odigran u Vrapčićima.

12.10.2015.
15:22
PIXSELL, Slavko Midzor
Play ponuda

Delač je igru napustio zbog bolova u koljenu i pregledom će se ustanoviti koliko je ozljeda ozbiljna. U Sarajevu se nadaju kako će moći igrati u narednom srazu protiv Veleža. Inače, susret između Sarajeva i Novog Pazara prekinut je u 55. minuti zbog jakog nevremena.

Image
SENZACIJA NA POMOLU: /

Igor Štimac preuzima klub iz susjedstva?!

Image
SENZACIJA NA POMOLU: /

Igor Štimac preuzima klub iz susjedstva?!

shimmer fallback
shimmer fallback

'Ima nešto što ostaje između nas'

"Vidjeli smo po prognozama da će biti kiše i nisam želio da se utakmica odigra, a odluku sam prepustio gostujućem treneru, pošto su prešli dug put. On je odlučio da se igra i zbog toga smo i odigrali susret. Nažalost, bio sam u pravu i imali smo ozljedu Delača, ali nadam se da nije ništa ozbiljno", kazao je trener Sarajeva Miodrag Ješić i dodao kako svakog protivnika poštuju i kako ga neće podcijeniti, a ni precijeniti.

"Ne plašim se nešto reći, ali mislim da nije sve za javnost. Ima nešto što ostaje između nas i što je samo za svlačionicu. Ovu pauzu smo iskoristili kako bismo vratili neke igrače. Očekujemo da se još par igrača priključi trenažnom procesom. Nakon pauze igrat ćemo mnogo bolje. To obećajem navijačima Sarajeva", zaključio je Ješić, piše Goal.com.

Play ponuda
Play ponuda