OVO NIJE NORMALNO: / Mourinho će za pojačanja dobiti iznos kojim će počistiti tržište!

Image
Foto: AFP, JACK GUEZ

Portugalski stručnjak Jose Mourinho već je potpisao ugovor s Manchester Unitedom, a službena objava promjene trenera na Old Traffordu trebala bi se dogoditi u sljedeća dva tjedna.

25.4.2016.
15:14
AFP, JACK GUEZ
VOYO logo

Portugalski dnevni list Jornal de Noticias tvrdi da je Mourinho već potpisao ugovor, što znači da sadašnjeg trenera Louisa Van Gaala ne može spasiti ni osvajanje FA kupa i eventualni plasman u Ligu prvaka. Na ovu se priču nadovezao i otočki tabloid Daily Star koji ističe da je Manchester United s potvrdom Mourinhova dolaska htio čekati do kraja sezone, ali će to ipak napraviti ranije zbog otkrića portugalskog dnevnika.

Zlatan, Neymar, Cavani...

Englezi, također, navode da će Manchester United dati Mourinhu nevjerojatnih 300 milijuna funti za pojačanja. S tim bi novcem bivši trener Chelseaja zasigurno doveo poneku istinsku zvijezdu, a spominju se Neymar, Zlatan Ibrahimović, Edinson Cavani, Paul Pogba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, tek treba vidjeti ima li u ovom istine, a nije na domet podsjetiti i da je Van Gaal u dva ljeta potrošio na pojačanja više od 250 milijuna funti, pa nije uspio izgraditi pobjedničku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo