KAKAV BEZOBRAZLUK / Ovo mora da je boljelo. Potez Ronalda na utakmici s Liverpoolom postao je hit, pogledajte što je napravio legendi Redsa

Image
Foto: Twitter

Utakmica je bila podosta naelektrizirana, što se i očekivalo s obzirom da je riječ o velikom derbiju

22.8.2022.
23:36
Twitter
VOYO logo

U ponedjeljak u zadnjoj utakmici 3. kola engleskog prvenstva Manchester United je upisao prvu pobjedu, sa 2-1 svladao je kod kuće viceprvaka Liverpool.

Sancho je doveo Manchester United u vodstvo u 16. minuti susreta, a Rashford je povećao na 2-0 u 53. minuti, Jedini pogodak za Liverpool je postigao Salah u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila podosta naelektrizirana, što se i očekivalo s obzirom da je riječ o velikom derbiju, a dodatno ga je podgrijao Cristiano Ronaldo uoči utakmice. Na zagrijavanju je Ronaldo došao do reportera Sky Sportsa, i svojih nekadašnjih suigrača, Roya Keanea i Garyja Nevillea, kako bi ih pozdravio, ali je pritom bezobrazno ignorirao prisustvo Liverpoolove legende Jamiea Carraghera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronalda su očito zasmetali komentari Carraghera koji je ranije žestoko kritizirao i podbadao Cristijana i njegov klub. Portugalac ga je hladno ignorirao, kao da ovaj niti ne postoji. A video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo