NAVIJAČI U PANICI / Ovo je zaista alarmantno. Jedan od najboljih i najplaćenijih NBA igrača na pripreme došao s čak 136 kilograma

Image
Foto: Profimedia

Mladi Williamnson ponovo ima problema s ozljedama, ali javio mu se i novi problem, problem s kilažom

21.10.2021.
16:41
Profimedia
VOYO logo

Na startu nove NBA sezone New Orleans Pelicansi startali su porazom od Philadelphije 97-117, a osim što su doživjeli debakl morat će još neko vrijeme igrati bez najboljeg igrača i najveće zvijezde, Ziona Williamsona.

Mladi Williamnson ponovo ima problema s ozljedama, ali javio mu se i novi problem, problem s kilažom. Williamson je, prema tvrdnjama Jakea Fischera iz Bleacher Reporta, tijekom ljetne pauze došao na težinu od čak 136 kilograma, a prošao je i kroz težu operaciju, pa nitko ne zna kada bi se uopće mogao vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Navijači, mediji, a vjerojatno i klub vrlo su zabrinuti za Williamsona, koji je 2019. godine bio prvi pick na draftu i oduševio je sve upravo svojim iznimnim fizičkim predispozicijama i vrhunskim vještinama. No, u klubu su ubrzo vidjeli da će Williamsonova kilaža stvarati dosta problema jer se ubrzo počeo ozljeđivati, a odigrao je tek polovicu prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo