'Ovo je velika glupost, šest generacija će to vraćati'

Ivica Blažičko, direktor sportske dimenzije Digitela, tvrtke koja je vlasnik TV-prava za utakmice hrvatske nogometne lige, potez karlovačkih nogometaša prozvao je velikom glupošću.

21.11.2011.
13:42
VOYO logo

"Ako je ovaj potez posljedica sindikalne akcije, onda poručujem Dariju Šimiću i Mariju Juriću da su napravili veliku glupost i štetu. Nisu se smjeli upuštati u organizaciju štrajka, a da nisu imali pojma kakve negativne posljedice on može imati", rekao je Ivica Blažičko.

Bivši komentator HTV-a s pravom se ljuti jer je njegova tvrtka Digitel već organizirala cjelokupni prijenos utakmice u trenutku kad je doznala da se na Kantridi neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedopustivo je da se utakmica otkaže samo nekoliko sati uoči početka. Mi ćemo pokrenuti pravni postupak, a vjerujem i još mnogi drugi. A od tih kazni karlovački se klub neće oporaviti sljedećih šest generacija. Zaista ne shvaćam da se Šimić i Jurić nisu konzultirali s pravnicima prije nego što su s igračima Karlovca sudjelovali u ovoj velikoj gluposti", zaključio je Blažičko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo