velik uspjeh juniora / 'Ovo je uspjeh generacije, Liverpool je bio jedan od favorita! Sad idemo do kraja!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Presretni su bili u Dinamovom taboru nakon izbacivanja Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka

12.3.2019.
17:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trener juniora Dinama Igor Jovičević bio je oduševljen nakon prolaska svoje momčadi u četvrtfinale Lige prvaka.

Dinamo je slavio protiv Liverpoola ukupnim rezultatom 2:1, nakon boljih izvođenja jedanaesteraca i ostvario povijesni plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretni smo! Borili smo se opet do kraja i uspjeli protiv ovako velikog kluba. Veliki je ovo uspjeh, ali ostajemo čvrsto nogama na zemlji ponizni i puni vjere u sebe. Ovo je utakmica generacije. Moramo ostati skromni i ići korak po korak kao do sada. Liverpool je bio jedan od tri glavna kandidata za osvajanje Lige prvaka. Imaju specifičan sustav koji prenose na starije ekipe i jako je teško igrati protiv njih. Iz tranzicije su najopasniji i traže brza krila. Možda je to drukčije izgledalo s tribina, ali vjerujte mi, to je jako teško zaustaviti, a mi smo uspjeli danas u tome. Također, malo smo više preskakali igru, ali kada se pogledaju svih 90 minuta mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", prva je reakcija trenera Dinama Jovićevića.

Junak Dinama vratar Dinko Horkaš bio je presretan nakon velikog uspjeha, ali smatra kako on i suigrači mogu još dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretni smo zbog pobjede i veselimo se četvrtfinalu Lige prvaka. Imam običaj u ovim situacijama da ne gledamo svoje suigrače kad pucaju penale, već čekam reakciju navijača. Što se tiče penala - ima tu i treninga, ali i psihologije. Sigurno su igrači Liverpoola gledali tu utakmicu protiv Lokomotiva kad sam obranio penale, ali su i oni bili pod velikim pritiskom i uspio sam zaustaviti dva penala. Zahvaljujem se svim trenerima u klubu koji su me doveli do ovoga, ali naravno - bez cijele ekipe ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Četvrtfinale Lige prvaka je veliki uspjeh. Međutim, nećemo stati na tome i želimo ići do kraja", zaključuje Horkaš.

Dinamo će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika iz susreta Montpellier -Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo