'POVRATAK ZIDANEA ZNAČI RADIKALNU PROMJENU U SVLAČIONICI KRALJEVA': / Ovo je sudbina Luke Modrića u Realu po dolasku Francuza

Image
Foto: AFP

'Kako će Zidaneov povratak na klupu Reala utjecati na svakog igrača pojedinačno?'

12.3.2019.
11:59
AFP
VOYO logo

Povratak Zinedine Zidanea na trenersku klupu Reala iz Madrida, nakon samo deset mjeseci po odlasku s nje, glavna je tema sportskih medija diljem svijeta. Madridska Marca u utorak u svom web izdanju na svojoj naslovnici donosi tekst pod nazivom:

Image
ZIDANE NE GUBI VRIJEME: /

Francuz je već identificirao prvo pojačanje – pod svaku cijenu dolazi zvijezda Chelseaja

Image
ZIDANE NE GUBI VRIJEME: /

Francuz je već identificirao prvo pojačanje – pod svaku cijenu dolazi zvijezda Chelseaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Atmosfera u svlačionici bila je alarmantna'

"Kako će Zidaneov povratak na klupu Reala utjecati na svakog igrača pojedinačno? Ovo je jedan na jedan o svakom igraču".

Španjolski novinari tekst započinju riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Solarija do Zidana. Uz senzacionalni povratak francuskog trenera, to znači i radikalnu promjenu u životu pola igrača Reala. Atmosfera u svlačionici bila je alarmantna i dolazak Zizoua oživio je mnoge igrače koji su održali kontakt s prethodnim trenerom.

Image
Image

'Dolazak Zidanea je primirje, predah, svjež zrak i prilika'

Tu se posebno misli na Marcela, Isca i Balea, tri igrača koji su živjeli najekstremniju situaciju u klubu. Još nekoliko igrača nije imalo nikakvih osjećaja u igri bez Zidanea, a oni koji nisu imali nikakvih problema u klubu bili su deprimirani rezultatima i lošom atmosferom koja je bila prisutna svakim danom. Dolazak Zidanea je primirje, predah, svjež zrak i prilika završiti sezonu mirno i bez daljnjih napetosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, osim loših rezultata, momčad je živjela u sjeni zbog stalne polemike oko lika i djela Solarija. Sukobi, impulsi, loša lica, kontroverzne geste, dosjei ... Sada počinje trenutak Zidaneove procjene što se događalo u periodu kad njega nije bilo.

Image
Image

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (L) after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

'Trener mora preispitati trenutnu situaciju'

Trener mora preispitati trenutnu situaciju kako bi se pozabavio s preostalih 11 utakmica u prvenstvu i također mora gledati naprijed, da počne planirati iduću sezonu. Vrijeme je za analizu situacije svakog igrača. I svaki živi drugačiju stvarnost s povratkom Zidana u Real Madrid", stoji u tekstu Marce, a nama je najzanimljivija situacija ona oko Luke Modrića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrate after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018. (Photo by Isabella BONOTTO / Update Images Press / AFP)

"Luka je nedodirljiv u momčadi, jednako po svom talentu kao i po vodstvu na terenu i izvan njega. Ako Luka ne zatraži odlazak na kraju sezone, 'Zlatna lopta' je glavni dio momčadi Reala, kapitalan dio Kraljeva", stoji u opisu situacije na Santiago Bernabeuu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo