'Ovo je najsenzacionalniji gol koji sam zabio'

Pogotkom petom Cristiana Ronalda u 54. minuti protiv Rayo Vallecana Real Madrid je došao do devete uzastopne gostujuće pobjede u Primeri i tako zadržao deset bodova prednosti ispred Barcelone.

27.2.2012.
15:00
VOYO logo

"Postići gol petom uvijek je poseban osjećaj. Bio je to sjajan pogodak, ali mislim da sam u dresu Manchestera zabio ljepši gol. Morat ću pogledati na televiziji kako bi prosudio, ali ovo je vjerojatno najsenzacionalniji gol koji sam postigao"", rekao je Cristiano Ronaldo.

"Najbitnije je da smo pobijedili i osvojili tri boda. Rayo je odlična momčad i bilo je stvarno teško", osvrnuo se na posljednjeg protivnika Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rayo je imao nekoliko dobrih prilika, pogodio je i stativu, ali na koncu je ostao praznih džepova.

"Lako je izgubiti bodove na stadionima poput ovoga. Rayo nije zaslužio izgubiti, svi se možemo složiti oko toga. Ne slažem se da nismo odigrali dobru utakmicu, ali bilo bi poštenije da je završilo neodlučenim rezultatom jer je Rayo bio sjajan. Imao je tri čiste šanse, baš kao i mi. Moji su igrači pokazali da se znaju prilagoditi teškom terenu, dali su sve od sebe i sretan sam konačnim ishodom ", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo