OVO JE DOKAZ, NIŠTA NIJE PREPUŠTENO SLUČAJU! / Jeste li primijetili trik kojim se Pickford poslužio za utakmicu protiv Vatrenih?

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Engleska je u nedjelju svladala Hrvatsku 2-1

19.11.2018.
13:02
AFP
VOYO logo

Bočicu vode iz koje pije za vrijeme utakmica engleski reprezentativni vratar Jordan Pickford koristi i kao 'šalabahter' na kojem je popis igrača suparničke momčadi koji izvode jedanaesterce, ali i podsjetnik na način na koji to obično čine.

Image
PORAZ OD ENGLEZA RAZOTKRIO JE DALIĆA I VATRENE: /

Hrvatska je pročitana knjiga, hitno su potrebne promjene

Poznato je da se golman Evertona i engleske izabrane vrste vrlo temeljito priprema za utakmice pa ovo nije prvi put da se ovakav podsjetnik vidi u njegovim rukama. Isto su kamere zabilježile na nedavnom ogledu njegove momčadi i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, ali i za vrijeme Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interes Manchester Uniteda

Uz pomoć bočice ili zahvaljujući svojim vratarskim vještinama Pickford je u ovoj sezoni obranio tri udarca s bijele točke. Sigurnost koju pruža svojim momčadima primjećena je od mnogih, a spominje ga se i kao buduće vratarsko rješenje Manchester Uniteda koji je navodno zainteresiran dovesti ga u transferu vrijednom vrijednom između 65 i 70 milijuna eura (oko 500 milijuna kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo