JUNIORI DINAMA U 2. KOLU LIGE PRVAKA: / Ovo je dokaz da se u Maksimirskoj 128 radi dobar posao s klincima

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamova juniorska momčad u 2. kolu Lige prvaka za mlade nogometaše

23.10.2018.
17:46
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Juniori Dinama preskočili su prvu prepreku u Uefinoj Ligi mladih, mladi modri su i u uzvratu u Zagrebu bili bolji (2-0) od rumunjskog Viitorula. U prvoj utakmici u Rumunjskoj bilo je 1-0 za "modre". Pogotke su za Dinamo postigli rumunjski kapetan Marius Leca, koji je u 28. minuti postigao autogol, te Mario Ćuže u 82. minuti.

Marin, Baturina, Gjira, Ćuže i Horkaš pokazali talent

Dinamo se tako s dvije pobjede (prva utakmica završila 1-0) plasirao u 2. kolo ovog natjecanja. U modrim redovima najviše su pokazali Marin i Baturina, odlične partije još pružili Gjira i Ćuže, a siguran je na vratima bio Horkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj rezultat dokaz je i pokazatelj kako se u Maksimirskoj 128 radi dobar posao u mlađim kategorijama, kako talenata ne nedostaje, a Dinamova nogometna škola nadaleko je poznata i priznata u Europi.

Image
Image

Zagreb: U 2. kolu UEFA Youth League sastali se Dinamo i Viitorul 23.10.2018., Hitrec Kacijan, Zagreb - Druga utakmica prvog kola kvalifikacija za UEFA Youth League juniorsku Ligu prvaka. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sad na boljeg iz dvoboja Astane i Vllaznije

Zagrepčani u sljedećem krugu, 7. i 28. studenoga, čekaju boljega iz dvoboja kazahstanske Astane i albanske Vllaznije. U prvom je dvoboju Astana na svom terenu pobijedila s 3-1, a uzvrat je na rasporedu u srijedu u Skadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo