OVO GRANIČI S LUDOŠĆU: / Abramovič za odbačenu zvijezdu nudi nevjerojatnu cifru

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Chelsea nudi za belgijskog napadača Romela Lukaku nevjerojatnu cifru od čak 70 milijuna eura, piše La Gazzetta dello Sport.

1.8.2016.
7:00
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Tek sad Roman Abramović, bogati vlasnik Chelsea, vidi kakvu je pogrešku napravio kad ga je pustio iz kluba, prvo na posudbe u West Bromwich i Everton, da bi ga sa "smiješkom" prodao Evertonu za 33 milijuna eura. U prve tri sezone u Chelseau, Lukaku je zabio tek desetak golova. Ali zato od kad je i službeno postao igrač Evertona, Belgijanac je eksplodirao i utrpao u sljedeće dvije sezone čak 45 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton ga neće samo tako lako pustit

Talijanska La Gazzeta dello Sport saznaje kako ga Abramović želi vratiti i za njega je pripremio velikih 70 milijuna eura. Za napadača koji ima nevjerojatnu brzinu i osjećaj za prostor i gol. Čelnici Evertona znaju kakvu zlatnu koku imaju u svojim redovima i neće ga samo tako lako pustiti. Sigurno će za njega tražiti više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov agent je pohlepni Mino Raiola, čovjek koji je zanat doslovno pekao u pizzeriji u kojoj je i upoznao nogometaše i preko njih stekao veze i poznanstva u nogometnom svijetu. Da je Raiola pohlepan tip, dokazuje i veliki postotak koji uzima od transfera Paula Pogbe u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohlepni Raiola

S Francuzom Raiola ima dogovor da od svakog njegovog transfera uzme 30 %. Što bi značilo da će od rekordnog transfera Pogbe u United u visini od 120 milijuna eura Raiola uzeti čak 25 milijuna eura.

Sad mu se smiješi još jedan veliki transfer koji će, sasvim sigurno, ako se dogodi, odjeknuti nogometnim svijetom, kao što će i značajno podebljati njegov bankovni račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo