OVE RIJEČI GLASNO ĆE ODJEKNUTI: / 'Messi i Ronaldo ne mogu se uspoređivati s njim. On je najbolji i nitko nije poput njega'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Legenda Real Madrida ima svoje mišljenje o tome tko je najbolji

18.5.2020.
13:59
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Tko je najbolji nogometaš u povijesti pitanje je na koje vjerojatno nikada neće postojati jednoznačan odgovor. Posljednje desetljeće u fokusu su CristianoRonaldo i LionelMessi. Portugalac i Argentinac dominiraju zelenim travnjacima kao što nitko nije prije njih. Teške ozljede su ih poštedjele i to im je omogućilo da su toliko dugo na vrhu.

Ozljede pak nisu štedjele brazilskog Ronalda. Štoviše, obilježile su mu veliki dio karijere. Međutim, igrao je sasvim dovoljno da ga spada u sam vrh nogometne elite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nekadašnji suigrač RobertoCarlos, s kojim je osvojio Svjetsko prvenstvo 2002. i potom pet godina dijelio svlačionicu Real Madrida, smatra da je on neusporedivo bio bolji od gore spomenutog dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo je i na treninzima dominirao. Bio je najbolji. Nitko nikad neće biti kao on. Kao Il Fenemeno. Ni Neymar, ni Cristiano, ni Messi se ne mogu usporediti s njim. On je unikatan”, smatra Carlos te odaje kako Messi i Ronaldo ne bi toliko dominirali u njihovo vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je bilo teže postići gol kad smo mi igrali. Defenzivci su bili jaki. Ali je Ronaldo mogao što god poželi”, kazao je čuveni lijevi bek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo