Ovako ludo strogog trenera još nije bilo u Dinamu!

Već na početku Dinamovih priprema u Hercegovini, novi trener pokazao je da će biti brutalan prema svakom nagovještaju nediscipline i nemara.

16.1.2012.
9:45
VOYO logo

U Dinamovoj se svlačionici ovih dana uvode nova pravila ponašanja i općenito poimanja odnosa prema poslu.

Najbolji je primjer situacija s 25-godišnjim braničem švedskog porijekla Walidom Attom, kojeg je Čačić 'oprao' zato jer se razbolio svojim nemarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Walid Atta ima žuljeve i propustit će trening-dva te utakmicu s Brotnjom", rekao je Čačić, a onda se naljutio:

"Ja to ne mogu shvatiti. Profesionalac si, moraš voditi računa o sebi i svojoj opremi. Ali ne, on je trenirao nekoliko dana u tijesnoj kopački i sad je dobio žuljeve. To je nedopustivo, kako se to može dogoditi? Sigurno će za to biti novčano kažnjen, za svaki propušteni trening kazna će se povećavati", najavio je Čačić u Sportskim novostima, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Propustio je prva dva-tri dana zbog prehlade i temperature, što mi je isto tako neshvatljivo. Pa kako se možeš prehladiti? Kao da ja ne mogu otići na bolovanje čim jednom šmrcnem, ali nemam pravo na to, moram raditi, je l' tako? A sad je dobio i žuljeve. Sam sebi šteti. Igrači moraju shvatiti da nitko tu nije manje bitan, da se ne može opustiti. Ne bi si klub dopustio da plaća igrače koji su ovdje na odmoru, koji mu ne trebaju", zaključio je strogi Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo