MALI JE OPASAN / Ovaj dečko je budućnost Vatrenih i vjerojatna velika zvijezda Bayerna. Pogledajte što sve može naš novi hit igrač

Image
Foto: Profimedia

Mladi napadač, inače rođen u Augsburgu, pobudio je velik interes i kod njemačkih navijača

21.7.2022.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska ga još nije upoznala, ali su zato Nijemci oduševljeni njime. Mladi hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović (18), briljira na pripremama Bayerna u Japanu gdje se spremaju za novu sezonu.

Vidović je igrao od prve minute na utakmico Bayerna protiv DC Uniteda, u kojoj su Bavarci slavili sa 6:2, a u toj je utakmici fantastičan bio mladi Hrvat i sada ga hvale na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Trener ga hvali, kao i navijači

Nakon te utakmice trener Julian Nagelsmann izdvojio je Vidovića i veznjaka Paula Wannera te je naglasio kako je riječ o vrhunskim mladim igračima koji napreduju iz dana u dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidović je prošle sezone debitirao za prvu momčad i skupio je tri nastupa s klupe u Bundesligi, a dospio je i u hrvatsku reprezentaciju za koju je skupio isto toloko nastupa.

Mladi napadač, inače rođen u Augsburgu, pobudio je velik interes i kod njemačkih navijača, koji na društvenim mrežama već govore kako je riječ o novom hit igraču Bayerna, kako izgleda vrlo zrelo i kako očekuju da će dobiti više minuta ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo