Vatreni dobili 'šamar' iz vlastitih redova: 'To je naprosto smiješno'

Bivši izbornik Vatrenih Otto Barić nije bio zadovoljan rezultatom 0:0 i igrom Hrvatske u Reykjaviku u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

16.11.2013.
14:33
VOYO logo

Iako izborniku Niki Kovaču daje punu podršku, te je uvjeren da će u utorak zaigrati puno bolja Hrvatska, Barić ima primjedbu na Nikin eksperiment s Iličevićem.

''U toj utakmici trebaju igrati iskusni, borbeni i čvrsti igrači. Zato jer jedan takav igrač može biti podložan atmosferi i može odigrati slabije kao što je Iličević i odigrao. To je bio za nas jedan minus jer ga u prvom poluvremenu nismo ni imali'', rekao je Barić i dodao kako mu nije cilj unositi negativnu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Meni je cilj to da sad moramo postaviti momčad za koju ćemo poslije utakmice u utorak reći da su svi bili odlični. U ovoj utakmici koja je bila laka, jer smo imali igrača više gotovo cijelo drugo poluvrijeme, to se nije smjelo dogoditi'', poručio je herr Otto i osvrnuo se na komentare izbornika i nekih igrača koji su ustvrdili kako bi bilo bolje da smo igrali cijelu utakmicu protiv 11 islandskih igrača, a ne protiv 10.

//www.youtube.com/embed/RwaI9UgCmbU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Smiješno je reći da je lakše igrati protiv 11 igrača, nego protiv 10. To je naprosto smiješno''.

Za kraj je Barić još jednom Niki Kovaču dao podršku i poručio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Meni je vrlo teško nešto komentirati jer onda svi misle da ja nešto hoću i da pametujem. Ne radi se o tome. Mi moramo sad dobiti i tko god nešto pametno može reći treba ga poslušati. Ne treba napraviti, ali poslušati savjet da'', zaključio je Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo