OTPUŠTEN U GRČKOJ, TRIJUMFIRAO S LEICESTEROM: / 'Ovo je nemoguće ponoviti, sljedeće godine sigurno nećemo biti prvaci!'

Image
Foto: AFP
3.5.2016.
8:58
AFP
VOYO logo

Ranieri je u Leicester došao nakon što je otpušten s mjesta grčkog izbornika. S tom je reprezentacijom izgubio od Farskih Otoka, što je vjerojatno bilo dno njegove međunarodne karijere. No, u životu se sve okreće, pa je ubrzo došao i trenutak najvećeg slavlja.

'Uvijek sam sanjao o naslovu'

"Imam 64 godine, dugo se borim za ovo. Uvijek sam ostao pozitivan, uvijek sanjao o tome da s nekim klubom osvojim prvenstvo", kazao je Ranieri, trener koji je vodio Cagliari, Napoli, Fiorentinu, Valenciju, Atletico Madrid, Chelsea, Parmu, Juventus, Romu, Inter, Monaco i reprezentaciju Grčke, ali prvi trofej dočekao je Leicesterom, u 28 godina karijere!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Isti sam čovjek'

"Hej, pa ja sam isti čovjek koji je dobio otkaz u Grčkoj, možda je netko već zaboravio tak detalj moje karijere. Isti sam čovjek kakav sam i bio na klupi Grčke, nisam se promijenio", dodao je Ranieri, trezven i u trenucima slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, očekivanja od malenog Leicestera, sad su ogromna, ali čak i u trenucima slavlja, Don Ranieri nije izgubio glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostajem u Leicesteru. Ovo je godina koju je nemoguće ponoviti. Sljedeće sezone borit ćemo se za mjesto među prvih deset momčadi, nadam se", kazao je talijanski stručnjak koji je u ponedjeljak našao vremena za posjet 96-godišnjoj majci u Rim.

Vraćao se privatnim avionom iz Italije

Privatnim se avionom vraćao u Englesku, točno u vrijeme Chelseajevog remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se ovako nešto događa, teško je sve odmah shvatiti. Tottenham je vodio na poluvremenu, nisam očekivao slavlje ovu večer. No, kad je zabio Gary Cahill, ponadao sam se. A kad je Hazard izjednačio, počeo sam slaviti", dodao je Ranieri, vječni junak Leicestera koji je u tom gradu dobio i mural.

Image
ENGLEZI MU ODALI POČAST: /

Ranieri dobio veličanstveni mural u Leicesteru

Image
ENGLEZI MU ODALI POČAST: /

Ranieri dobio veličanstveni mural u Leicesteru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo