OTPISANI 'KRALJ' ČITAVOM SVIJETU / 'Kritizirali su ga, a pogledajte gdje je Modrić danas'

2.4.2015.
20:22
VOYO logo

Potpisivanjem sjajnog desnog bočnog Porta Danila (23), braniča koji će nadolazećeg ljeta obući dres Kraljeva u transferu vrijednom čak 31.5 milijuna eura (postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti Reala), može se slobodno konstatirati kako su Álvaru Arbeoli dani u Madridu odbrojani. No, on je sa smiješkom i lijepim riječima dočekao igrača koji ga "izbacuje" iz kluba.

"Dobrodošao Danilo, čekamo te u klubu širokih ruku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza smiješka se vjerojatno krije i doza gorčine zbog navedenog. Opušten je Arbeloa, preopušten. I takav je stao u obranu svojih suigrača Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo se osvrnuo na Ronalda i kritike koje su bile upućene prema njemu zbog raskošne proslave 30 - tog rođendana, kojeg je CR7 slavio par sati nakon teškog poraza od Atletico Madrida u prvenstvenom srazu (4:0). Poraza koji će ga možda koštati i osvajanja ovogodišnjeg naslova prvaka Španjolske. I slabiji golgeterski učinak Portugalca u posljednje vrijeme je poprilično naljutilo razmažene navijače Reala i novinare.

"Bili su nekorektni prema njemu. Nitko ne može sumnjati u njegov profesionalizam. On ima svako pravo misliti da je nepravda usmjerena prema njemu zbog toga. Jednostavno, ne može se biti dobar poput Ronalda ako ne treniraš svakoga dana predano", kazao je Arbeloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnim riječima govorio je i o Baleu, zvijezdi koja je u velikoj krizi u 2015. godini i nalazi se na udaru Realovih navijača, koji su mu okrenuli leđa i časte ga zvižducima na svakoj utakmici. I to unatoč brojci od 16 pogodaka ove sezone u svim natjecanjima. Da, to je ta razmaženost pristalica Kraljeva koji od svojih najvećih i najskupljih zvijezda uvijek traže najbolje partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okrenuli su mu leđa. Bale je napravio sjajan posao od kada je došao u klub, stoga ne razumijem ovaj vještičji lov na njega. Modrić mu je puno pomogao jer se njih dvojica poznaju jako dugo. I Modrića su kritizirali, a pogledajte gdje je on danas. Bale će uskoro biti tamo gdje je Modrić sad", nahvalio je desni bočni Reala Balea i Modrića, i naglasio kako on osobno vjeruje kako će se Jose Mourinho vratiti u Real Madrid.

"Moglo bi se to dogoditi u budućnosti. Ne znam kad, ali vjerujem da će se vratiti. Ne slažem se s onima koji kažu da je podijelio Real. Mourinho je ostao u jako dobrim odnosima s Modrićem, Varaneom, Lopezom, Xabijem...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo