OTKRIVENO ZAŠTO JE MARKU PJACI PROPAO TRANSFER: / Gore je nego što se mislilo, a Vatreni je u gadnom škripcu

Image
Foto: Profimedia

Pjaca je sad u problemu jer ima samo nekoliko dana da pronađe novi klub

29.1.2020.
10:18
Profimedia
VOYO logo

Piše se već danima kako će povremeni hrvatski reprezentativac Marko Pjaca nastaviti karijeru u redovima Cagliarija i navodno je sve već bilo dogovoreno između klubova, ali posao je iznenada propao. Pregovori su prekinuti i navodno se, prema tvrdnjama talijanskih medija, neće nastaviti. Iako se isprva nija znao razlog naprasnog odustajanja, kasnije je otkrivena pozadina priče.

Razlog zbog kojeg je predsjednik Cagliarija Tomasso Giulini odustao od Pjace povezan je s dovođenjem Urugvajca Gastona Pereire uz PSV-a, tvrdi to talijanski Goal. Cagliari želi kupiti Pereiru već ove zime, a prethodno su vagali hoće li dovesti Pjacu ili Pereiru i na koncu su se odlučili za Urugvajca, ali njega će, za razliku od Pjace koji je trebao doći na posudbu, otkupiti odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

December 15, 2019, Turin, United Kingdom: Marko Pjaca of Juventus pictured on the bench during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 15th December 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 488246707, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Pjaca je sad u problemu jer ima samo nekoliko dana da pronađe novi klub, a ovaj posao s Cagliarijem činio se kao gotov, pa vjerojatno nije niti razmatrao ostale ponude, ako ih je i bilo. U Juventusu ne računaju na njega pa ako nekim slučajem ostane do kraja sezone mogao bi utakmice gledati ili s klupe za pričuve ili s tribina. Samim time otpala bi mu šansa za poziv u reprezentaciju, ali još je gore što mu najbolje razvojne godine odlaze niz rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo