Otkriveno što je Mamić radio u Londonu!

Engleski nogometni div Manchester City uključio se u utrku za hrvatskim nogometnim 'draguljem' Mateom Kovačićem, objavio je priču engleski tabloid The Sun.

7.12.2011.
13:44
VOYO logo

Zdravko Mamić u ponedjeljak je boravio u Londonu, što je bilo dovoljno da engleski novinari 'polude' i zavrte priču o Mateu Kovačiću u Manchester Cityju. Priču je dodatno raspirila i vijest da su se sastali predstavnici 17-godišnjeg Dinamova dragulja i čelnici Cityja kako bi dogovorili barem neke detalje transfera.

Prema pisanju portala Goal.com preliminarni pregovori su bili uspješni i jedina "prepreka" zasada je želja mladog talenta Modrih, a ta je da bi on radije u Manchester United koji je također zainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester City je zanimljiv projekt i odličan klub koji zanima Kovačića. Ali, on bi trenutno najradije na Old Trafford, odnosno kada dođe pravo vrijeme za odlazak. On ima tek 17 godina i zasada treba samo igrati i razvijati se kao igrač", rekao je izvor blizak cijelom slučaju.

Međutim, po pisanju Sportskih novosti, iz izvora bliskih Mamiću stigla je sasvim druga informacija. Manchester City zapravo želi igrača za lijevi bok, odnosno Šimu Vrsaljka. Izvršni predsjednik Dinama rekao je samo ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, potvrđujem da sam bio u Manchester Cityu! Dalje ništa. Samo ću to kazati. Bio sam s čelnim ljudima tog kluba. Isto tako bio sam i u Londonu".

Po drugoj verziji, City želi dovesti i Kovačića i Vrsaljka, a Večernji list kalkulira s cijenom od 25 milijuna funta za obojicu, što je gotovo 30 milijuna eura. Zvuči nestvarno, a opet, toliko za njih može platiti upravo i samo taj Manchester City...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo