OTKRIVENO KADA ĆE SE RONALDO UMIROVITI: / Bivši Cristianov suigrač uvjerava - 'Neće odustati dok ne ostvari taj cilj'

Image
Foto: Profimedia

'Godinama smo igrali skupa, poznajem ga i vjerujte mi opsjednut je golovima i opsjednut je time'

5.5.2020.
9:32
Profimedia
VOYO logo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo sigurno je jedan od najboljih u povijesti, a za mnoge i najbolji u povijesti. Čovjek je u 36. godini života, a igra kao da mu je deset manje. Vrhunski je atleta, savršene mišićne građe, nikada nije imao težih ozljeda, a djeluje tako moćno da se čini da mu nitko zapravo i ne može ništa.

Međutim, kako je ipak zagazio u poodmakle nogometne godine, svi se pitaju kada će Ronaldo uopće u mirovinu? Njegov bivši sugirač iz Manchester Uniteda, Gary Neville, otkrio je da Ronaldo zapravo ima još jedan cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godinama smo igrali skupa, poznajem ga i vjerujte mi opsjednut je golovima i opsjednut je time da ih zabije više od Pelea", kazao je Neville za Sky Sport.

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo

'On neće odustati'

Međutim, Ronaldo bi prema svemu sudeći trebao igrati na vrlo visokoj razini još desetak godina da bi sustigao legendarnog Brazilca. Pele je na nestvarnih 1281 pogotku, a Ronaldo je zabio 725 golova. Dakle, nedostaje mu 556 golova, a s obzirom na to da ipak više nije u onako dobroj formi i ne zabija onoliko koliko je zabijao u najboljim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Neville upozorava kako Ronalda ne bi trebali podcijeniti. "Nikad ne podcjenjujte takvog sportaša, pa čovjek je bolji iz godine u godinu. Da, ja zaista vjerujem kako ima te Peleove brojke kao izazov, a takvi kao Cristiano ne odustaju dok ne dođu do cilja", zaključio je Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo