OTKRIVENA TAJNA BARCELONINA ČUDA PROTIV PSG-a: / Rakitiću i suigračima je pomogao - Dynamo

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Nastavlja se natjecanje u nogometnoj Ligi prvaka. Ovoj tjedan na rasporedu su prve utakmice četvrtfinala, a jedan od šlagera bit će sudar finalista iz 2015. Juventusa i Barcelone.

10.4.2017.
17:33
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Španjolski mediji su uoči utakmice u utorak započeli 'specijalni rat' protiv Juventusa, objavivši kako je upravo Massimiliano Allegri najveći kandidat za Barceloninu klupu iduće sezone. Navodno je već održan prvi krug pregovora, a Barça talijanskom stručnjaku nudi osam milijuna eura po sezoni. Žele li španjolski novinari poremetiti idilu u Torinu ili u ovoj vijesti ima istine, doznat ćemo vrlo brzo.

Image
POZNATO LICE NA JUVEOVOM TRENINGU: /

Napadač Vatrenih bit će spreman za utakmicu protiv Barcelone

Image
POZNATO LICE NA JUVEOVOM TRENINGU: /

Napadač Vatrenih bit će spreman za utakmicu protiv Barcelone

Messi bio blizu Juventusa

Niti novinari na Apeninskom poluotoku nisu mirovali. Otkrili su kako je Lionel Messi trebao 2005. preseliti u Juventus. Fabio Capello je bio oduševljen igrama tada 18-godišnjeg Messija i želio ga je dovesti u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Capello nam je danima govorio o nekom čudesnom klincu. Bio je uvjeren kako će 'mali' postati zvijezda," kazao je bivši igrač Juventusa Mauro Camoranesi. No, plan je propao jer je Juve 2006. završio u Serie B zbog sudjelovanja u skandalu s namještanjem utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iluzionist radio sa zvijezdama Barçe

Otkriven je još jedan zanimljiv detalj. Barcelona je uoči uzvratnog ogleda protiv PSG-a 'pomoć' potražila i kod poznatog iluzionista Dynama. U sklopu kampanje 'Barcelonine čarolije' Katalonce je posjetio iluzionist iz Bradforda kako bi im pokazao nekoliko svojih trikova. Dynamo je proveo tjedan dana na Camp Nouu, razgovarao s igračima i otkrivao im 'nemoguće'. Pokazao im je niz vježbi čiji je cilj bio sinkronizirati momčad s jednim ciljem. Rezultat je bila čudesna pobjeda Barcelone 6-1 protiv PSG-a i plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to sjajno iskustvo. Radili smo na nekim tehnikama koje su igračima nepoznate. Dečkima su se otvorili neki potencijali za koje nisu niti znali da ih posjeduju," kazao je Dynamo koji nije otkrio jesu li ga angažirali za utakmice protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo