Otkrivena istina! Prgavi Irac napustio Premiership, igraci odahnuli

Bivsi legendarni nogometas Manchester Uniteda Roy Keane podnio je ostavku na mjesto pomocnog trenera Aston Ville. Razlog njegovog odlaska je, prema njegovim rijecima, reprezentacija Irske, kojoj se zeli vise posvetiti na poziciji pomocnika Martina O’Neilla. Ali engleski mediji tvrde da je pravi razlog svada sa igracima.

Roy Keane je na poziciju pomocnog trenera Aston Ville stupio ljestos, ali nije uspio naci zajednicki jezik s igracima Aston Ville. Iako, on tvrdi kako je napustio Aston Villu zbog reprezentacije Irske, kojoj se kao pomocnik izbornika Martina O’Neilla zeli vise posvetiti, engleski mediji tvrde kako se dan prije ostavke na treningu zestoko posvadao s igracima Aston Ville, da bi nakon u dogovoru s menadzerom Paulom Lambertom, napustio poziciju pomocnog trenera.

Netrepeljivost izmedu Keana i odredenih igraca Aston Ville traje vec dugo vrijeme, a sad kada je konacno otisa, svlacionica je, navodno, odahnula.

Sto se tice samih navijaca, oni su podijeljeni oko odlaska Keana, buduci da smatraju kako bi trebao otici i sam Lambert.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr