MASTERMIND LIGE PRVAKA / Otkrio tajnu uspjeha iz svlačionice Reala: 'Luka Modrić nema ego, nije ljubomoran i ponizan je'

Image
Foto: Profimedia

'Ove sezone smo osvojili La Ligu i došli do finala Lige prvaka jer u momčadi nema ega i svi su u službi momčadi i klupskom rezultatu. Vini, nema ega. Bellingham, nema ega. Rodrygo, nema ega. Isto je s veteranima u svlačionici - Modrićem, Kroosom, Carvajalom, Nachom'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.5.2024.
7:57
Profimedia
VOYO logo

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, u intervjuu za Times govorio je o tome kako u Realu uskladiti sve zvijezde da budu mehanizam koji funkcionira, ali s istim željama i ambicijama, bez obzira na godine. Da budu najbolji i ključni igrači, ali da među njima ne bude ljubomore i trzavica jer je to grupa zvijezda, igrača koji su elita. Novinar Martin Samuel napravio je s Don Carlom opsežan intervju pod nazivom - "Carlo Ancelotti: Tajne najboljeg trenera Lige prvaka".

Samuel stratega Reala naziva - mastermindom Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOMBA IZ MADRIDA /

Luka Modrić: 'Donio sam odluku... '

Image
BOMBA IZ MADRIDA /

Luka Modrić: 'Donio sam odluku... '

Image
Foto: Screenshot - The Times

The Times

"Nepokolebljivi talijanski menadžer Real Madrida otkrio nam je lekcije Zinédinea Zidanea, svoje skromne korijene i kako preživljava u modernom nogometu bez jasnog stila", stoji u uvodu.

Carlo Ancelloti je kazao u intervjuu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove sezone smo osvojili La Ligu i došli do finala Lige prvaka jer u momčadi nema ega i svi su u službi momčadi i rezultatu kluba. Vini, nema ega. Bellingham, nema ega. Rodrygo, nema ega. Isto je s veteranima u svlačionici. Modrićem, Kroosom, Carvajalom, Nachom. Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, ali za sada nema ljubomore među igračima, ali ima poniznosti. Ona je važna. Morate to imati kako biste uspjeli."

Real i Borussia u subotu na stadionu Wembley igraju finale Lige prvaka od 21.00. Modrić je u Madridu osvojio sve. Između ostalog, pet europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 531 utakmicu, postigao 39 i namjestio 86 golova. Uzme li finale i ove subote, u vitrinama će imati čak 6 osvojenih Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo