Otkrio Mamićev plan industrije i prodaje igrača!

U Maksimiru je održana prva presica Dinama u ovoj godini, a pred novinare je izašao novi trener Ante Čačić.

10.1.2012.
12:52
VOYO logo

Pripreme u Hercegovini počinju 13. siječnja, a Dinamov trener obratio se javnosti nakon prvoga treninga koji je u 10 sati održan na pomoćnom terenu Hitrec-Kacijana. "Svaki dan imamo po jednu nastavnu jedinicu, dakle trening, i momčad će se sama isprofilirati. Tko može odgovoriti na zahtjeve, taj će i igrati. Ne mogu govoriti da je to kadar s kojim ćemo u proljeće, uvijek može biti nekih sitnih promjena, ali većina stvari je posložena", rekao je Čačić i dodao zanimljivu opservaciju: "Ne plaši me hoću li izgubiti neke od ključnih igrača. Mi smo ionako tu da stvaramo i prodajemo igrače. No, koliko ja znam, nema naznaka da će biti odlazaka. Neću špijunirati i kontrolirati igrače, niti će to raditi moji suradnici. Mi imamo zavidan fond igrača, nitko nije nezamjenjiv i neću biti taoc nijednoga igrača. Oni samo odgovaraju za svoje postupke. Mislim da to ionako mediji malo preuveličavaju". Osvrnuo se bišvi trener Lokomotive i na svog prethodnika.

"Moj prethodnik je napravio velike stvari, i ne može poraz od Lyona sve to zatamniti. No, takve utakmice nam moraju biti smjernice, kako raditi selekciju igrača i kako odgovoriti na zahtjeve natjecanja kao što je Liga prvaka. Puno mi je teže bilo otići iz Lokomotive, gdje sam u samo mjesec i pol stvorio veliku povezanost s igračima, nego što će mi sada biti voditi Dinamo!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je poslao i lijepu motivacijsku poruku igračima.

"Od svih igrača očekujem da se podignu, jer dobar dio igrača ima rezerve u svojoj igri, gotovo 90 posto igrača ima prostora da budu učinkovitiji i bolji. Neki su jesenas bili daleko svog maksimuma - Badelj, Vrsaljko, Sammir... Čeka nas i EURO, a dobar dio naših nogometaša je u krugu reprezentativaca. Neka im to bude poticaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo