STRAŠNE VIJESTI / Otac Marka Livaje poginuo u teškoj prometnoj nesreći. Odmah se oglasili iz kluba: 'Naše misli su uz njega i obitelj'

Image
Foto: Omar Arnau/PIXSELL

U policijskom izvještaju stoji kako je teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u prvim satima nedjelje u Kaštelima, smrtno stradao vozač motocikla

28.8.2022.
10:18
Omar Arnau/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je potvrdio strašnu vijest na svojim službenim stranicama. U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju u Kaštel Sućurcu tragično je stradao Milan Livaja, otac Hajdukovog nogometaša Marka Livaje.

U policijskom izvještaju stoji kako je teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u prvim satima nedjelje u Kaštelima, smrtno stradao vozač motocikla čiji identitet nije naveden. Prometna nesreća dogodila se u 1.22 sata na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu gdje je došlo do sudara osobnog automobila i motocikla, a motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja. Promet je bio zatvoren u oba smjera i preusmjeravan ispod nadvožnjaka, a detalji nesreće bit će poznati nakon očevida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je potvrdio klub na svojim službenim stranicama te izrazio sućut Marku i njegovoj obitelji: "Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima. Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj", kazali su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk u nedjelju od 21:05 igra protiv Osijeka na Gradskom vrtu u utakmici sedmog kola, a Marko Livaja nalazi se s momčadi, no ne zna se hoće li nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo