OSMA POBJEDA ROME U NIZU / Džeko zabio sedmi ligaški pogodak u sezoni

Image

U susretima 29. kola talijanske nogometne Serie A remije su upisali Fiorentina i Milan, dok je Roma u gostima pobijedila Udinese.

13.3.2016.
17:41
VOYO logo

Fiorentina je kod kuće odigrala samo 1-1 s posljednjeplasiranom Hellas Veronom, koja je izjednačila četiri minute prije kraja, te je momčad iz Firence sve dalje od samog vrha ljestvice. Kod domaćina je Nikola Kalinić ušao u 73. minuti, Milan Badelj nije bio u zapisniku, a za goste je cijelu utakmicu odigrao Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je odigrao samo 0-0 kod Chieva, te je slavna momčad sve dalje od pozicija koje vode u Ligu prvaka. Roma je slavila s 2-1 (osma ligaška pobjeda u nizu) kod Udinesea pogocima Džeke (sedmi ligaški pogodak u sezoni9 i Florenzia, a kod domaćina u igru nisu ulazili Andrija Balić i Stipe Perica. U dvoboju momčadi sa začelja Carpi je pogotkom iz penala u 90. minuti pobijedio Frosinone 2-1.

Rezultati: Genoa - Torino 3:2, Udinese - Roma 1:2, Fiorentina - hellas Verona 1:1, Carpi - Frosinone 2:1, Chievo Verona - Milan 0:0. Na ljestvici vodi Juventus s 67 bodova, Napoli ima 61 i utakmicu manje, Roma je treća s 59 bodova, Fiorentina i Inter imaju po 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo