Sportski direktor uvjeren /

Osječani misle sve ozbiljnije: 'Do kraja priprema dovest ćemo tri zvučna pojačanja'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Do kraja priprema Osijek bi se trebao pojačati s novim igračima

13.1.2019.
13:18
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su u rekordnom transferu prodali Harisa Hajradinovića u tursku Kasimpasu, Osječani neće ostati neaktivni na tržištu. Dapače.

Iako siječanj u pravilu nije mjesec za dovođenje zvučnih pojačanja, u Gradskom vrtu najavili su da bi se do kraja mjeseca trebali "ponoviti" u tri nova igrača s imenom i prezimenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi igrači za koje smo pokazali zanimanje spadaju u višu nogometnu klasu", otkrio je sportski direktor Alen Petrović, a prenijele Sportske novosti.

Nagađa se da bi jedan od njih trebao biti Josip Mišić kojemu bi to bio povratak u Osijek nakon što se profilirao u Rijeci pa zaradio transfer u lisabonski Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro će se znati. Ovih bi nam se dana trebao priključiti prvi od onih koje nastojimo angažirati i u našu momčad uvesti dodatnu kvalitetu. Vjerujem da ćemo do kraja priprema imati dva-tri željena pojačanja. Samo, opet, ponavljam, za realizaciju takvih igrača treba nam strpljenje i vrijeme."

Posljednji odlazak, Hajradinovićev, trebao bi biti samo plus u toj priči.

"Iskreno, on nam olakšava pristup u pregovorima s onima koje želimo dovesti. Sada već svi znaju da se Osijek upisao na mapu europskih transfera kao ozbiljan klub u kojem igrači napreduju i razvijaju se u tolikoj mjeri da mogu odlazeći od nas ostvariti visoke iznose u svojim transferima. Kad se zna da su iz Osijeka otišli Barišić i Grezda u Rangerse, Barać u Rapid, Lukić u Bragu i sada Hajradinović u Kasipmasu, itekako ozbiljno razmišljaju kako je dolazak k nama vrijedan potez u karijeri", završio je Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo