OVO ĆE IM SE SVIDJETI / Osijek razveselilo navijače: Zahvalili su im se na predivan način uoči preseljenja na Pampas

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Radovi su se malo odužili, a samim time ćemo morati pričekati sljedeću sezonu

9.1.2023.
13:19
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Još nas jako malo djeli od završetka radova i otvaranja najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj, ako ne i šire. Podsjetimo Osijek je početkom sezone u prodaju pustio samo polugodišnje pretplate računajući kako će se odmah prije početka drugog djela sezone preseliti na Pampas.

Image
REGIJA GORI /

Srbi oduševljeni Pampasom: 'Čudo kod srpske granice koje će baciti Poljud i Maksimir u zaborav'

Image
REGIJA GORI /

Srbi oduševljeni Pampasom: 'Čudo kod srpske granice koje će baciti Poljud i Maksimir u zaborav'

Ipak, radovi su se malo odužili, a samim time ćemo morati pričekati sljedeću sezonu. Odluka Uprave Osijeka razveselila je navijače, naime, svi vlasnici koji su kupili polugodišnje pretplate moći će besplatno prisustvovati i narednim utakmicama u nastavku sezone na stadionu Gradsku Vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ovaj način, NK Osijek želi izraziti zahvalnost svim navijačima i simpatizerima na podršci koju pružaju Klubu kroz one lijepe i manje lijepe trenutke, a sve s ciljem da se u nadolazećem periodu dostojno oprostimo od Gradskog vrta i stvorimo uspomene koje ćemo rado prepričavati i na novom stadionu", piše na službenoj stranici Osijeka.

Vlasnici pretplata su u dobitku i pri kupovini istih i na narednom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlasnici polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. imat će i prednost pri kupovini godišnjih ulaznica kod preseljenja na novi stadion, a o svim detaljima isti će biti pravovremeno obaviješteni kada budemo znali točan datum otvaranja novog stadiona.

Također, za utakmice proljetnog dijela sezone 2022/23., koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, neće biti u prodaji polugodišnjih ulaznica već će se isključivo moći kupiti pojedinačne ulaznice. Sve informacije o prodaji pojedinačnih ulaznica bit će dostupne na klupskoj web stranici i na društvenim mrežama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo