REGIJA GORI / Srbi oduševljeni Pampasom: 'Čudo kod srpske granice koje će baciti Poljud i Maksimir u zaborav'

Image
Foto: screenshot

Svakako da se svi radujemo otvaranju ovog novog zdanja na kojem bi nogometaši Osijeka trebali istrčati u drugom djelu sezone

15.10.2022.
14:15
screenshot
VOYO logo

Pampas je ovih dana ponovno vruća tema, a navijači Osijeka s nestrpljenjem očekuju završetak radova na njihovom novom domu te otvorenje najmodernijeg stadiona u zemlji. Arena bi trebala biti gotova do kraja godine, a bijelo-plavi bi u drugu polusezonu trebali jurnuti upravo s novog travnjaka. Nije tajna kako ovaj stadion impresionira i susjedstvo pa smo odlučili provjeriti što pišu mediji u regiji o novom stadionu u gradu na Dravi.

Image
VRIJEME JE /

VIDEO Stigle najnovije snimke Pampasa: Još malo pa će najmoderniji stadion u Hrvatskoj biti spreman

Image
VRIJEME JE /

VIDEO Stigle najnovije snimke Pampasa: Još malo pa će najmoderniji stadion u Hrvatskoj biti spreman

'Čudo niče odmah do srpske granice'

Sportal donosi naslov: "Pampas Arena Stadion od 80 milijuna eura niče odmah do srpske granice". U tekstu pišu još kako će stadion biti ljepši od Poljuda i Maksimira. "Stadion će biti kapaciteta 13 000 mjesta, dovoljno za Osijek, ali i znatno ljepši od Poljuda i Maksimira. Dobro, od ovog posljednjeg i nije teško napraviti ljepši", piše spomenuti medij iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportsport.ba piše: "Pogledajte kako trenutno izgleda: U susjedstvu se punom parom gradi najmoderniji stadion na Balkanu", a u tekstu su se osvrnuli na infrastrukturu u svojoj zemlji: "Nadamo se da bi se ista stvar uskoro mogla dogoditi i u Bosni i Hercegovini te da ćemo i mi konačno dobiti jedan moderan stadion koji će ispunjavati sve UEFA-ine uvjete - te da se nećemo samo diviti s onim što se radi u susjedstvu". Telegraf naglašava kako je Hrvatska bez ičije pomoći napravila moderan stadion: “Bez UEFA-e, bez pomoći države Hrvati se pohvalili najmodernijim stadionom”.

Mondo se divi ovom zdanju uz naslov: "Stadion od 80 milijuna eura podignut odmah do srpske granice: Bacit će Maksimir i Poljud u zaborav, ovo će biti čudo!". Rekli bismo kako su se malo preračunali jer je trošak za izgradnju Pampasa procijenjen na 60 milijuna eura. Svakako da se svi radujemo otvaranju ovog novog zdanja na kojem bi nogometaši Osijeka trebali istrčati u drugom djelu sezone nakon Svjetskog prvenstva, a do tada ćemo morati još malo pričekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo