STIGLO POJAČANJE / Osijek iz Dinama na posudbu doveo fantastičnog vratara: 'Spreman sam za novi izazov'

Image
Foto: Profimedia

'Opus Arena je nešto zaista posebno u Hrvatskoj, prava moderna nogometna arena i siguran sam da će navijačka atmosfera i dalje biti prava'

29.6.2024.
12:53
Profimedia
VOYO logo

Nikola Čavlina, talentirani 22-godišnji vratar, potpisao je Osijeku na jednogodišnju posudbu iz Dinama. Ovaj mladić, koji je impresionirao svojim nastupima u Lokomotivi, s velikim je entuzijazmom prihvatio ponudu Osijeka zahvaljujući sportskom direktoru Boti, koji ga je uvjerio u tu odluku.

Image
'IZGUBIO SAM OKLADU' /

Slovenski izbornik uoči Portugala: 'Zrelost mojih igrača uvijek me iznenadi'

Image
'IZGUBIO SAM OKLADU' /

Slovenski izbornik uoči Portugala: 'Zrelost mojih igrača uvijek me iznenadi'

"Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju," izjavio je Čavlina na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čavlina je u prošloj sezoni branio za Lokomotivu u 35 službenih utakmica, tijekom kojih je 12 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom. Dinamo je početkom ljeta iskoristio otkupnu klauzulu i doveo ga za 700.000 eura, nakon čega je dogovorena posudba u Osijek do lipnja 2025. godine.

"Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene," dodao je mladi vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi vratar hrvatske U-21 reprezentacije uvjeren je u uspjeh sa svojom novom momčadi te ističe da će dati sve od sebe kako bi doprinio ciljevima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno svi zajedno želimo ove sezone ostvariti što veći uspjeh. Osobno ću za ovaj klub davati sve od sebe, pružiti svoj maksimum, kao što sam to činio i do sada u prethodnim klubovima i mislim da neće biti nikakvih problema. Ne sumnjam da ćemo imati što reći i pružiti na terenu i na domaćoj i na inozemnoj sceni," istaknuo je.

Prelaskom u Osijek, Čavlina više neće imati osječke napadače kao protivnike, što ga posebno veseli, budući da je imao priliku dobro ih upoznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju, to je istina. Obojica su odlični nogometaši, Anton je zaista veliki potencijal i odličan mladi igrač, a za Ramona mogu samo reći da je dokazana klasa. I ne samo oni, naravno. Momčad općenito dobro poznajem i veselim se što ćemo dalje ići zajedno. A što tek reći za ovaj stadion? Opus Arena je nešto zaista posebno u Hrvatskoj, prava moderna nogometna arena i siguran sam da će navijačka atmosfera i dalje biti prava, a igrači se u takvom ozračju najljepše osjećaju," zaključio je vratar.

Čavlina se s optimizmom i odlučnošću priprema za novu sezonu s Osijekom, uvjeren da će svojom kvalitetom i trudom pomoći klubu u ostvarenju visokih ciljeva na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo