Hajdukov trener / Oreščanin uoči Intera negirao napise: 'Nismo pročitana knjiga'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Utakmicu protiv zaprešićkog Intera, koja je na rasporedu u nedjelju, najavio je Hajdukov trener Siniša Oreščanin

1.3.2019.
13:06
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Pred Hajdukom je gostovanje u Zaprešiću kod Intera, a press konferenciju uoči polaska održao je trener Bilih Siniša Oreščanin koji kaže kako je to momčad koja ima iskustva i kojoj se slika iz kola u kolo mijenja.

"Nedostaju nam Lopez i Tudor zbog žutih kartona, imamo još nedoumica oko igrača. Inter je momčad koja ima iskustva, a slika mu se mijenja iz kola u kolo. Očekujemo da će biti u pozitivnom ozračju jer su u zadnja dva kola imali pozitivne rezultate koje im znače ostanak u ligi. Oni su momčad koja uvijek nadoknađuje odlaske i to naprave zadovoljavajuće za njih. Teže igri, žele imati svoju prepoznatljivost. Mislim kako su imali problema u zadnjoj liniji, vjerojatno su se zbog toga i pojačavali, no i mi imamo svoje planove, gledamo sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se trener Hajduka na medijske napise prema kojima je igra njegove momčadi pročitana.

"Ne slažem se o "oštricama" o kojima čitam, kao "pročitana knjiga." S tim se ne slažem i nadam se kako ćemo to pokazati u nedjelju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi niz od četiri utakmice protiv, na papiru lakših protivnika.

"To je novi ciklus, svaka je utakmica za sebe. Imamo svoje bodovne planove kako bi došli blizu da se možemo ušuljati u Europu. Ciklus od prve četiri utakmice dobro smo prošli, Inter, Slaven Belupo i Istra u gostima su apsolutno zamke. Kamo sreće da to bude 12 bodova, no ne razmišljam na taj način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro kreće i drugi dio sezone Druge HNL.

"Komunikacija s drugom momčadi je vrlo dobra i ako tko ima iskustva, onda imam ja što se tiče dizanja i spuštanja mladih igrača u drugu ekipu. Vrlo nam je važno, ako možemo, da sve do zadovoljimo. Bitnije je za mladog igrača da odigra utakmicu za drugu momčad, nego dvadesetak minuta za prvu. To je jedino dobro za mladog igrača, dakle, bit će davanja u drugu momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oreščanin se osvrnuo i na Ivanovskog koji se ovog tjedna vratio u momčadski trening. Istaknuo je kako je on taj koji veže igrače i daje mogućnost da ostatak ekipe dođe iz drugog plana. Na gostovanju kod Intera prvi bi puta mogao zaigrati Svatok.

"U razmišljanjima jest, imamo još neke stvari s njim i individualno, razmišljamo da bude u konkurenciji za utakmicu. Bradarić je normalno trenirao i bit će u kadru, Ismajli je još pod upitnikom, protiv Gorice je tražio zamjenu", dodao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo