Pao Šahtar / Oreščanin ne želi euforiju: 'Znam da je ovo doživljaj igračima'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hajduk je rezultatski razbio Šahtar, no trener ne utišava dojmove

22.1.2019.
21:20
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

S uvjerljivih i posve neočekivanih 4:1 Hajduk je svladao vodeću momčad ukrajinskog prvenstva Šahtar.

Splićani su protiv najzvučnijeg protivnika ostvarili drugu pobjedu u trećem pripremnom susretu u Beleku, no trener Siniša Oreščanin ne želi od toga raditi "fantaziju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljni smo prikazanim, cilj nam je bio podijeliti minutažu na dva dijela jer nam je ovaj tjedan dosta zgusnut što se tiče utakmica. Ovaj susret poslužio je svrsi, jako dobro smo odigrali ono što kroz treninge uvježbavamo i tražimo, drago mi je zbog naših momaka jer je ovo potvrda da smo na dobrom putu", rekao je Oreščanin za službenu klupsku stranicu.

"Želim naglasiti da oko ovoga ne treba raditi nikakvu euforiju, moramo ostati na zemlji, pripremna je utakmica, oni su također podijelili minutažu i ovakve utakmice nam služe da iz njih izvadimo nekakve zaključke o onome što smo radili dosad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svejedno ovo izgleda kao dobra najava ljepšeg proljeća za Splićane.

"Idemo dalje dan po dan, glavni nam je cilj da do kraja tjedna svi "preživimo", odnosno da nema nikakvih ozljeda i da odemo doma spremni i uigrani za početak Prvenstva. Znači, nema nikakve euforije nakon ove utakmice, znamo da imamo dobrih stvari u momčadi, dobrih igrača, njima je ovo sigurno doživljaj, međutim, ovo je samo jedna od pripremnih utakmica u nizu", zaključio je Hajdukov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo