UOČI DVOBOJA U SKADRU

OPTIMIZAM MEĐU KOSOVARIMA: ‘Hrvatska bi nas mogla olako shvatiti, a to će joj se osvetiti’

Nakon što su na gostovanju kod Finske izborili bod (1-1) među kosovskim je nogometašima naglo narastao optimizam. Većina je uvjerena da može do pozitivnog rezultata i protiv Hrvatske.

Izabranici Ante Čačića u drugom nastupu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo gostuju u albanskom gradu Skadru koji će poslužiti kao domaćin Kosovarima koji nemaju odgovarajući stadion za ovakve utakmice. Euforija je na Kosovu velika, ulaznice su odavno razgrabljene, optimizam vlada i među navijačima i među igračima.

ČAČIĆ PRED UTAKMICU PROTIV KOSOVA: ‘O mojoj ćemo ostavci pričati nakon susreta’

‘Možemo iznenaditi’

“Bit će teško jer je reprezentacija tek oformljena. Imamo puno mladih igrača koji se ne poznaju baš dobro. Trebat će nam vremena dok ne stvorimo pravu momčad. Ostavili smo dobar prvi dojam, mislim da smo mogli i pobijediti Finsku. Sada su pred nama dva jako dobra suparnika, Hrvatska i Ukrajina. Bit će teško, ali možemo ih iznenaditi. Mogli bi nas olako shvatiti, a to bi im se moglo osvetiti”, izjavio je uoči utakmice veznjak RB Salzburga Valon Berisha koji je igrao za Norvešku prije no što se odlučio za kosovski dres.

Slično njemu razmišlja i branič Sandhausena Leart Paqarada.

“Momčadski duh je odličan, dobro smo pripremljeni za utakmicu. Imamo individualnu kvalitetu u reprezentaciji i zato mislim da možemo iznenaditi”, poručio je Paqarada.

 

Povratak na Net.hr