ON POMIČE GRANICE: / Čitava Španjolska bruji o fenomenalnom Luki Modriću: 'Hrvat može apsolutno sve'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Madridski dnevni sportski list Marca danas se osvrnuo su svom tekstu o predstavi Real Madrida protiv Osasune (pobjeda Los Blancosa 5-2) i nahvalio igru kapetana Vatrenih Luke Modrića.

12.9.2016.
11:02
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Modrić je postigao pogodak za 5-0 u 62. minuti preciznim udarcem sa 20-ak metara, a istaknuo se i majstorskom bravurom kojom je poslao po ćevape dvojicu igrača Osasune i zaradio hvalospjeve nogometnog svijeta. Marca je, kako je to običaj kod ovog madridskog dnevnog sportskog lista, secirala igru Kraljeva u subotu protiv Osasune i u svom tekstu istaknula:

GENIJALNI HRVAT: Pogledajte prekrasan Modrićev gol Osasuni, ali i još bolji dribling

REAL NA HRVATSKI POGON: Kovačiću 90 minuta, Modriću ovacije zbog gola i igre u uvjerljivoj pobjedi

'Modriću se svi dive'

"Luka Modrić na savršen je način pokazao i demonstrirao ono što u biti i je ovaj klub. Jedno majstorstvo! Violina kluba, čovjek koji može napraviti sve na travnjaku, kojeg jako respektiraju u nogometnom svijetu i kojem se dive njegovi suigrači i navijači zbog toga kako igra nogomet, pokazao je odanost i demonstraciju svojih vještina na zelenom travnjaku i van njega. Jer, kako on igra i kako to u biti mora biti u nogometu, ne igra se za sebe nego za momčad koja mora biti ispred određenih stavova", piše španjolski novinar José Félix Díaz u svom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

ZIDANE NAHVALIO MODRIĆA NAKON REKORDA: ‘Pa znate svi kakav je on igrač’

Jako dobra predstava Hrvata

Modrić je odigrao jako dobru utakmicu o čemu pišu i španjolski kroničari. Trener Reala Zinedine Zidane izvadio ga je iz igre i nagrađen je ovacijama prepunog Santiago Bernabeua, a kad je on izašao, u tih posljednjih pola sata Real je pao i primio dva gola, a Osasuna je oštećena za još jedan (dosuđen jedanaesterac i golman obranio). Tako se po tko zna koji puta potvrdilo da Real i nije tako moćan kad u igri nema Modrića koji sjajno povezuje obranu i napad, diktira igru, mijenja pravce igre Kraljeva i diktira tempo, ne samo svoje momčadi, nego i cijele utakmice.

Hladan znoj oblio sve na Santiago Bernabeu

Na utakmici protiv Osasune, španjolski novinari pišu i o još jednoj situaciji. Naime, Modrić je u jednom trenutku ostao ležati na travnjaku. Santiago Bernabeu je utihnuo. Svi na stadionu, na klupi i u počasnoj loži hladno se preznojili dok je Modrić ležao na terenu. Na svu sreću, nije to bilo ništa opasno ali je bilo dovoljno za zabrinutost sviju. Od igrača, trenera Zidanea, čelnika kluba, pa do navijača. Jer, Modrić je uistinu srce Reala i kako on sve duže igra za Los Blancose, sve više postaje stvarna i istinska legenda kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo