'ON JE FANTASTIČAN': / Zvijezda Portugala uvjerena je da će Ronaldo zabiti Hrvatskoj i odvesti ih u četvrtfinale

Image

Možda i najveća prijetnja izuzev one koju predstavlja Cristiano Ronaldo hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji bit će 29-godišnji napadač Fenerbahcea Nani.

24.6.2016.
14:34
VOYO logo

Nani i Ronaldo pravilno su između sebe podijelili četiri portuglaska gola suparnicima s time da je zvijezda Real Madrida dvaput bila precizna Mađarskoj, kojoj je zabio i Nani upisavši se prije i među strijelce utakmice protiv Islanda.

"Svi znaju Cristiana i za što je sposoban u bilo kojem trenutku, u bilo kojoj minuti utakmice. Potpuno sam uvjeren da će sad nastaviti postizati pogotke. On je fantastičan igrač i ne znam što bi tko mogao reći protiv njega. Protiv Mađarske je svima pokazao, ušutkao je sve kritičare", rekao je Nani siguran u to da se Ronaldo tek sada 'zagrijao'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nani vjeruje

Portugal je do osmine finala turnira stigao trima remijima u skupini i premda je sada ispred njih sastav koji je slomio aktualne prvake Španjolce, Nani smatra da Portugal ima potrebno za četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će nam teško protiv Hrvatske. Oni su imali dan odmora više, ali moramo učiniti sve da se što brže odmorimo i spremni dočekamo utakmicu. Moramo vjerovati da možemo pobijediti bilo koju momčad, bez obzira tko je s druge strane", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo