OLMA SU FANOVI IZNENADILI PITANJEM NA KOJE NIJE HTIO ODGOVORITI: / Nitko ne zna zašto je to prešutio

Image
Foto: Profimedia

Inače, Bundesliga bi se, prema planovima, trebala nastaviti igrati početkom svibnja

9.4.2020.
18:24
Profimedia
VOYO logo

Bila je ova zima ključna u karijeri Danija Olma. Španjolac, koji će ostati upamćen kao jedan od najboljih igrača u povijesti zagrebačkog Dinama, stigao je u Leipzig i tamo se očekuje njegov daljnji napredak.

No situacija s koronavirusom u svijetu pomrsila je sve planove. Olmo je uspio odigrati samo pet utakmica u dresu novog kluba, a pritom zabiti jedan gol te upisati jednu asistenciju. Njegov trener Julian Nagelsmann imao je za njega samo riječi hvale, a da je poštovanje obostrano potvrdio je i Olmo koji je ovih dana odgovarao na društvenim mrežama na pitanja svojih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima tu puno taktičkih elemenata koje naučim. Od njega nešto naučim svaki dan.", rekao je Olmo koji se posebno u Leipzigu sprijateljio s Angelinom, lijevim bekom s kojim je nastupao u mladoj reprezentaciji Španjolske.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Angelino (li) und Daniel Olmo beim DFB-Pokal Spiel Eintracht Frankfurt gegen RB Leipzig am 04.02.2020 in Frankfurt DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and / or quasi-video. Football: Germany, DFB Cup, Frankfurt, BRD - 04 Feb 2020, Image: 496657329, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

VAHID HALILHODŽIĆ ZA NET.HR: ‘Situacija je ovdje teška, nisam mogao ni sanjati da će se ovo događati. Ljudi, ovo nije zezancija, ostanite i dalje doma’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VAHID HALILHODŽIĆ ZA NET.HR: /

'Situacija je ovdje teška, nisam mogao ni sanjati da će se ovo događati'

Image
VAHID HALILHODŽIĆ ZA NET.HR: /

'Situacija je ovdje teška, nisam mogao ni sanjati da će se ovo događati'

'Za ovo sam radio cijeli život'

Olmo je rekao da u slobodno vrijeme najviše voli šetati i sjediti u kafićima, no to sad nije moguće jer je država u karanteni. Pitali su Olma i fanovi što bi bio da nije nogometaš.

"Radio sam cijeli život da ovo postignem", rekao je Olmo ne misleći pritom na igranje u Leipzigu, već općenito na igranje profesionalnog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No postavili su mu i pitanje na koje nije htio odgovoriti. Olmo nije htio komentirati posljedice pandemije koronavirusa na treninge i planove Leipziga.

Inače, Bundesliga bi se, prema planovima, trebala nastaviti igrati početkom svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo