Olićeva kruna karijere: Odlazi za 6 milijuna eura?

Njemački tjednik Sport Bild u najnovijem je tiskanom izdanju četiri stranice posvetio bundesligaškim transferima u kojima spominje da bi Ivica Olić mogao završiti u Romi ili Laziju.

4.1.2012.
13:52
VOYO logo

Među glavnim akterima ljetnoga transfernog razdoblja spominju se dvojica hrvatskih nogometaša kojima istječu ugovori: Bayernov Ivica Olić (32) i HSV-ov Mladen Petrić (31).

Iako je posljednjim izjavama dao naslutiti da ga Bayern želi vezati novim ugovorom, Sport Bild piše da je za ljevonogog napadača daleko izvjesniji odlazak, i to u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Bundesligaša Wolfsburga, čiji bi ga trener Felix Magath rado doveo u vlastite redove, okolnošću da ga se može dovesti bez odštete rado bi se okoristila oba rimska kluba, Roma i Lazio.

Nijemci pišu da su Rimljani požrtvovnom Hrvatu spremni ponuditi trogodišnji ugovor uz godišnju plaću od dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić, kojem pak s krajem sezone istječe ugovor s HSV-om u pregovorima je sa španjolskom Sevillom. Konkretno, s vodstvom andaluzijskog kluba pregovarali su predstavnici menadžerske agencije Sportstotal, koja zastupa Petrića. Nakon zajedničkog nastupanja u dresu Basela, Petrić bi tako ponovno mogao igrati u tandemu s Ivanom Rakitićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo