OLA, JAVI SE: / Izbornik Čačić pripremio iznenađenje za legendarnog napadača!

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić napravio je lijepu gestu uoči prijateljske utakmice koju će Vatreni 23. ožujka odigrati protiv Izraela u Osijeku.

7.3.2016.
11:55
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Prije nekoliko je dana, podsjetimo, legendarni napadač Ivica Olić u pismu javnosti potvrdio da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju. U svome je klubu HSV-u u potpunosti u drugom planu i jasno mu je da u takvoj situaciji nema šanse ići na Europsko prvenstvo u Francusku, pa se sam odlučio povući.

'Poseban doprinos'

No, izbornik Čačić ne želi dopustiti da se Olić oprosti samo pismom. Odlučio mu je dati priliku da se protiv Izraela u svojoj Slavoniji oprosti od najdražeg dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olić je na poseban način dao doprinos hrvatskoj reprezentaciji, ne zaslužuje samo preko novina otići u mirovinu. Već sam predložio, a predsjednik HNS-a je prihvatio, da protiv Izraela povede momčad i da u svojoj Slavoniji odigra posljednjih tridesetak za Hrvatsku. Još samo on to mora prihvatiti", rekao je Čačić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može i na Euro

"Zvao sam ga da mu to kažem, ali mi se nije javljao. Zvali su ga i ljudi iz HNS-a, tako da vjerujem da zna za ovaj plan. Nema razloga da ne odigra zadnje reprezentativne minute u Slavoniji, tamo gdje je Hrvatska najtoplije primljena", rekao je izbornik, dodavši da je i dalje otvoren za Olićev nastup na Euru ako kojim slučajem dođe do senzacionalnog obrata i 36-godišnji napadač počne dobivati priliku u HSV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olića, inače, nema na službenom popisu igrača za utakmicu protiv Izraela i onu protiv Mađarske tri dana kasnije u Budimpešti. Čačić je popis objavio u ponedjeljak, a tko je na njemu, možete pročitati OVDJE.

Image
KREĆE AKCIJA EURO: /

Čačić objavio na koga računa za Izrael i Mađarsku

Image
KREĆE AKCIJA EURO: /

Čačić objavio na koga računa za Izrael i Mađarsku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo