OKUPILI SE VATRENI, POČELA JE 'AKCIJA RUSIJA': / Dalićeva uzdanica na Mundijalu obratila se naciji

Image
Foto: PIXSELL

Vatreni su ponovno na okupu, započela je 'akcija Rusija'

26.5.2018.
13:53
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija, prema najavama, okupila se u subotu u zagrebačkom hotelu Westin i poslijepodne kreću ka Rovinju, gdje će obaviti prvi dio priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo, javlja 24 sata.

IZBORNIK VATRENIH ZLATKO DALIĆ ISTIČE: ‘Protiv Nigerije će biti najteže, a sa Argentinom najlakše’

Točno 16 dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i 18 dana prije naše prve utakmice, u Kalinjingradu protiv afričke nepoznanice Nigerije, jedan od najvećih aduta izbornika Zlatka DalićaAndrej Kramarić, među prvima je došao na okupljanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izvrsno se osjećam, veliki je gušt biti ovdje'

Iza njega je sjajna sezona u kojoj je za Hoffenheim zabio 13 golova i devet asistencija za trećeplasiranu momčad Bundeslige, koja će sljedeće sezone nastupati u elitnoj Ligi prvaka:

VIŠE O SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU I HRVATSKOJ REPREZENTACIJI ČITAJTE – OVDJE.

"Izvrsno se osjećam, veliki je gušt biti ovdje. To je moje prvo Svjetsko prvenstvo i spremamo se, nadam se, za nešto veliko", rekao je Andrej Kramarić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan sezonom s Hoffenheimom, nadam se da ću tako nastaviti i u reprezentaciji. Finale Lige prvaka? A, ne, tu nemam favorita, svojim suigračima želim puno sreće i prije svega da se nitko ne ozlijedi. Neka bolji pobijedi! Prva utakmica protiv Nigerije je naše finale! To je jako dobra momčad, bit će to sigurno zanimljiva i teška utakmica. Tu već možemo otvoriti vrata prolaska u drugu fazu natjecanja. Mnogi od nas imaju iza sebe super sezonu, motivirani smo, prvi cilj je proći skupinu a onda je sve moguće. Uz malo sreće naravno, koja nam je nedostajala na Europskom prvenstvu u Francuskoj", istaknuo je Kramarić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OKUPLJANJE HRVATSKIH NOGOMETAŠA: Kreće završno brušenje forme za dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu

Image

OKUPLJANJE HRVATSKIH NOGOMETAŠA: Kreće završno brušenje forme za dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu

Dalić srezao listu s 32 imena na 24

Dalić je srezao listu s 32 imena na 24 i najavio da, prođe li sve bez ozljeda, otpada još samo jedan od stopera. Ako Ćorluka bude zdrav, onda je to vjerojatno Duje Ćaleta-Car. Izbornik Vatrenih ne voli nikakav stres na pripremama, zagovornik je onoga neka se sve odmah zna, da ne bi došlo kasnije do nezadovoljstva i neželjenih scena, koje mogu narušiti atmosferu u momčadi.

"Svakom od nas je od malena san igrati SP, ali u Rusiju mogu samo 23 igrača. Nadam se samo da neće biti nikakvih ozljeda, a onda - kako izbornik odluči, tako će biti", ističe Krama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik želi i traži podršku navijača, čitave nacije

Vrijedi spomenuti kako će večerašnje finale Lige prvaka u Kijevu Vatreni gledati u Rovinju gdje putuju danas poslijepodne, a sutra u 11 sati imat će prvi otvoreni trening na terenu "Nogometnog kluba Rovinj". Izbornik Dalić očito je htio da odmah na startu priprema igrače da osjete podršku navijača...

Do 31. svibnja neće biti trojice finalista Lige prvaka: Luke Modrića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena, a u utorak se priključuje Duje Ćaleta-Car jer sutra igra još zadnje kolo austrijskog prvenstva s Red Bull Salzburgom protiv Austrije Beč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj bitno za naglasiti je da će naši reprezentativci u Istri ostati do 2. lipnja kad putuju na prijateljsku utakmicu protiv Brazila u Liverpool, a 8. lipnja u Osijeku će im suparnik biti Senegal u zadnjoj provjeri pred Mundijal.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo