NE MOŽE VIŠE TAKO

OGROMNO NEZADOVOLJSTVO U INTERU: Marcelo Brozović smjenjuje trenera De Boera?

Pet poraza u deset ovosezonskih utakmica upisala je Interova nogometna momčad, dovoljno da njen trener Frank de Boer počne strahovati za posao.

Nizozemac je prošlog ljeta preuzeo klupu milanskog kluba od Roberta Mancinija, a već je, javlja Football Italia pozivajući se na napise La Gazzetta dello Sporta, bio na razgovoru s klupskom legendom i potpredsjednikom Javierom Zanettijem, sportskim direktorom Pierom Ausilijem i direktorom Giovannijem Gardinijem. Spomenuti trojac pritom je izrazio zabrinutost trenerovim izborom, vođenjem momčadi i spremom igrača.

Gazzetta piše da je jedan dio razgovora bio posvećen i statusu Marcela Brozovića. On je, zajedno s Geoffreyjem Kondogbijom, pao u nemilost trenera, a vrh kluba smatra da je cijela stvar već otišla predaleko.

NAPOKON SE ZNA RAZLOG: Agent objasnio zašto je Vatreni u nemilosti svog trenera

Zamjera se navodno De Boeru i to što je u porazu od Cagliarija uveo Stevana Jovetića pa je momčad igrala u formaciji 3-3-1-3, a potom i očit nedostatak forme koje se vidio u padu u posljednjih dvadesetak minuta ogleda.

De Boerova situacija bit će ponovno analizirana početkom sljedećeg mjeseca nakon susreta protiv Crotonea i tad će biti jasnije kakav je njegov status u klubu.

Povratak na Net.hr